reklama
 
ohodnotit

Římské jaro paní Stoneové

The Roman Spring of Mrs. Stone

Žánr:
Rok:
1961
Délka:
100 minut

Celkové hodnocení filmu Římské jaro paní Stoneové

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 83.6% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.4.2011
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.4.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.2.2007
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.1.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.3.2014
olgab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.5.2013
ELEONORA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.6.2014
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.1.2010
Blanche21
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.6.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.6.2009
jemimah
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.3.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih28496minih28496Můj soused zabiják (2000) 
The Whole Nine Yards n
minih8093minih8093Harley Davidson a Marlboro Man (1991) 
Harley Davidson and the Marlboro Man n
minih14577minih14577O perlové panně (1997) 
n
minih8360minih8360Hluboké hrdlo (1972) 
Deep Throat n
minih96456minih96456Il tuo vizio è una stanza chiusa e solo io ne ho la chiave (1972) 
Il tuo vizio è una stanza chiusa e solo io ne ho la chiave n
minih73515minih73515Sedm kilo pro Králíčka (1979) [TV inscenace] 
Sedm kilo pro Králíčka n
minih21403minih21403Tři muži v negližé (1995) 
To Wong Foo, Thanks For Everything! Julie Newmar n
minih47282minih47282La figlia di Elisa - Ritorno a Rivombrosa (2007) 
La figlia di Elisa - Ritorno a Rivombrosa n
minih52684minih52684Velké plážové bingo (1965) 
Beach Blanket Bingo n
minih15092minih15092Osobní strážce (1992) 
The Bodyguard n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

83.6 % (11)
8   - curil
9   - Erkul
9   - clara.bow
7   - Bara.40
10 - melakara
8   - olgab
9   - ELEONORA
8   - Milicent
7   - Blanche21
9   - rosta12
8   - jemimah
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150702
Osobností: 634092
Fotografií: 574714
Plakátů: 273071
Obsahů a biografií: 138428

Poslední komentáře

Čertoviny (2017)

Čertoviny
Jeeeeej,dalsia nadherna ceska   rozpravka. Krasne spracovana   do detailov, vsetko bolo tak   prepletene a nakoniec sa   vsetko rozuzlilo......čerti   budu vzdy top.

Autor: janka29 | Hodnocení: 10 / 10

Tělo (2015/1)

Tělo
Silnej filmek, trojportrét   tří postav, které se   každá po svém, i   společně, vyrovnávají se   svými bolestmi, ze ztráty   blízké osoby. více >

Autor: m6k | Hodnocení: 8 / 10

Rampage: Ničitelé (2018)

Rampage: Ničitelé
Typické současné akční   scifi s Dwaynem Johnsonem v   hlavní roli a to je jediné   plus. Jinak mi ty gorily,   godzily, autoboti a kaiju   více >

Autor: MildaX | Hodnocení: 5 / 10

Hrdinové ohně (2017)

Hrdinové ohně
Obvyklý hrdinský příběh   "podle skutečné události"   na kterém je dobré několik   věcí. Herecké výkony v   první řadě. Také to   scénář nijak více >

Autor: MildaX | Hodnocení: 6 / 10

Vraždící opice (2013) [TV film]

Výborný film. 75%

Vraždící opice
Pre mňa zaujímavý film zo   zaujímavým nápadom. Mne sa   to páčilo, aj keď triky   neboli dobré, aj niektorý   herci.

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.296/0.26