reklama
 
ohodnotit

Řidič a fantom

Fantôme avec chauffeur

Žánr:
Země:
Rok:
1996
Délka:
79 minut
„Vlivný průmyslník Philippe Noiret a jeho řidič si před odchodem do nebe musejí uspořádat své záležitosti. A velmi se diví, co se o sobě dozvěděli.“

Celkové hodnocení filmu Řidič a fantom

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65.4% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2009
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.7.2011
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.1.2010
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.5.2014
Out-Of-Way
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.9.2011
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.5.2013
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.1.2013
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.7.2008
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.11.2010
wrangler
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.1.2018
shadowdark
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.1.2016
btip007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.3.2012
K882
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.1.2018

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih46548minih46548Ve stínu slunce (2005) 
The Shadow Dancer n
minih57708minih57708Šípková Růženka (1970) 
Dornröschen n
minih29786minih29786Noční šachová partie (1975) 
Night Moves n
minih33521minih33521Hvězda (2002) 
Zvezda n
minih14061minih14061Jak najít přítele (1990) 
Don't Tell Her It's Me n
minih27828minih27828Lovci čarodějnic (1968) 
Matthew Hopkins: Witchfinder General n
minih4416minih4416Boj o oheň (1981) 
La guerre du feu n
minih12897minih12897Most (1959) 
Die Brücke n
minih132254minih132254Latin Lover (2015) 
Latin Lover n
minih40807minih40807Invaze světů (2005) 
H.G. Wells' War of the Worlds n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65.4 %
7   - curil
7   - Erkul
5   - REKBRIT
9   - cerfik
5   - Out-Of-Way
6   - zepo
8   - oulisna
6   - rosta12
8   - Johnny1
6   - wrangler
7   - shadowdark
5   - btip007
6   - K882
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147861
Osobností: 626277
Fotografií: 561827
Plakátů: 266437
Obsahů a biografií: 135737

Poslední komentáře

1890 (2017) [TV seriál]

Komediant

1890
Seriál jsem již viděl celý   a líbí se mi spojení   češtiny a slovenštiny kde   se nemusí předabovávat.   Dobře vystižená povaha   lidí v té více >

Autor: Akrobat

Vše je ztraceno (2013) [2k digit...

Vše je ztraceno
Zajímavý film, kde se toho   tolik nenamluví, ale o to   víc se koná. Zkušený   jachtař má tolik smůly,   kolik jí leckdo nemá za   celý život. více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 7 / 10

Vetřelec: Covenant (2017)

Velmi dobré

Vetřelec: Covenant
Jo, je to fajn snímek. sice   běží stále na stejné   dějové lince, která se dá   snadno předvídat, ale je to   film na který se dá koukat.   více >

Autor: Ryback | Hodnocení: 7 / 10

Fantom z Jižáku (2014) [TV epizo...

Fantom z Jižáku
Během jednoho týdne je   dopaden násilník, který   přepadal ženy v domech, ve   výtahu nebo na schodišti a   znásilnil jich dokonce 11.   Teď i více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 9 / 10

Godsend (2004)

Godsend
Zemře dítě a jako náhrada   se rodičům nechá udělat   klon. V tomto případě zcela   první klon na světě. Nic   není problém, nic není   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.49/0.453