reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Řemen

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.6% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
20.12.2016
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.12.2017
New
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.12.2017
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.12.2017
motelij
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.12.2017
zaluzar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.12.2017
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
11.11.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih54621minih54621New Yorku, miluji Tě! (2008) 
New York, I Love You n
minih24431minih24431Životní šance (1973) 
La Belle affaire n
minih44895minih44895Láska podle předlohy (2007) 
The Jane Austen Book Club n
minih43226minih43226Agent 117 (2006) 
OSS 117: Le Caire nid d'espions n
minih11663minih11663Lucky Luciano (1973) 
n
minih113560minih113560Šedé nebe (2010) 
Grey Skies n
minih46353minih46353Armáda démonů: Matka slz (2007) 
Terza madre, La n
minih118613minih118613Tammy (2014) 
Tammy n
minih27569minih27569Ghost Dog: Cesta samuraje (1999) 
Ghost Dog: The Way of the Samurai n
minih117179minih117179Blondýna na předpis (2014) 
Better Living Through Chemistry n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.6 %
5   - curil
8   - hvezdyn
7   - New
6   - melakara
8   - motelij
5   - zaluzar
9   - tvo
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147861
Osobností: 626277
Fotografií: 561827
Plakátů: 266437
Obsahů a biografií: 135737

Poslední komentáře

1890 (2017) [TV seriál]

Komediant

1890
Seriál jsem již viděl celý   a líbí se mi spojení   češtiny a slovenštiny kde   se nemusí předabovávat.   Dobře vystižená povaha   lidí v té více >

Autor: Akrobat

Vše je ztraceno (2013) [2k digit...

Vše je ztraceno
Zajímavý film, kde se toho   tolik nenamluví, ale o to   víc se koná. Zkušený   jachtař má tolik smůly,   kolik jí leckdo nemá za   celý život. více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 7 / 10

Vetřelec: Covenant (2017)

Velmi dobré

Vetřelec: Covenant
Jo, je to fajn snímek. sice   běží stále na stejné   dějové lince, která se dá   snadno předvídat, ale je to   film na který se dá koukat.   více >

Autor: Ryback | Hodnocení: 7 / 10

Fantom z Jižáku (2014) [TV epizo...

Fantom z Jižáku
Během jednoho týdne je   dopaden násilník, který   přepadal ženy v domech, ve   výtahu nebo na schodišti a   znásilnil jich dokonce 11.   Teď i více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 9 / 10

Godsend (2004)

Godsend
Zemře dítě a jako náhrada   se rodičům nechá udělat   klon. V tomto případě zcela   první klon na světě. Nic   není problém, nic není   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.483/0.45