reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 27.2.2017 a svátek má Alexandr. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Řeka smrti

River of Death

Rok:
1989
Délka:
103 minut

Celkové hodnocení filmu Řeka smrti

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 56.4% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
19.5.2009
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.8.2009
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.3.2009
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
4.11.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.9.2009
Elementik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.4.2007
Dex
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.4.2006
MILAN19611
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.3.2012
olgpet
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.12.2007
MILAN1961
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.3.2012
kopec682
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih3908minih3908Bezcitní lidé (1986) 
Ruthless People n
minih43395minih43395Sunshine (2007) 
Sunshine n
minih50267minih50267Letní opojení (1955) 
Summertime n
minih57381minih57381Duch boje (2008) 
Chocolate n
minih49311minih49311Krvavý Valentýn (2009) 
My Bloody Valentine 3-D n
minih59154minih59154Porkyho pomsta (1985) 
Porky's Revenge n
minih54747minih54747Mikulášovy patálie (2009) 
Le petit Nicolas n
minih18711minih18711Sex a Zen (1992) 
Sex And Zen - Rou pu tuan zhi tou qing bao jian n
minih49923minih49923Čarodějná láska (1986) 
El Amor brujo n
minih57931minih57931Severní blata (2006) 
Mýrin n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

56.4 %
4   - curil
5   - M.A.G.
5   - Charlie35
2   - Faye
6   - R.RICKIE
5   - Elementik
6   - Dex
8   - MILAN19611
9   - olgpet
8   - MILAN1961
4   - kopec682

TV Program

ČT1 - Cestománie (1999) [TV cyklus]

16:45 - 17:15

27 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - Letecké katastrofy: Přehnaná p...

16:30 - 17:20

42 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Odpolední Televizní noviny (20...

17:00 - 17:25

12 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Prima - Soudní síň (2016) [TV pořad]

16:40 - 17:35

32 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141657
Osobností: 606720
Fotografií: 526707
Plakátů: 254019
Obsahů a biografií: 130357

Poslední komentáře

Linda (1981)

Linda
Nejednoznačný film, nelze ho   brát ani jako dobrodružný,   ani jako kriminálku, snad jen   lehce erotický. Oproti   ostatním filmům Jesuse   více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

John Wick 2 (2017)

Džonatan bumprásk kop 2.

John Wick 2
Hvězdičkoví onanisti tady   zase exhibují nad   černo-černou tmou ve které   se odbývá 80% snímku která   má zakrýt konstatní   fádnost více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 2 / 10

Gangster Ka (2015)

Gangster Ka
Hynek Čermák výborný,   zvláště ty pokoutní   grimasy! Zbytek filmu se mi   však nezdál extra zdařilý   - příběh byl asi dost   limitován více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 5 / 10

Kočár nejsvětější svátosti (1962...

Kočár nejsvětější svátosti
První polovina ještě jakž   takž ušla. I s marným   čekáním na nějaký humor.   Druhá už se nedala. Přesto   jsem to jel podruhé, protože   mi více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Na startu je delfín (1974)

Na startu je delfín
Blbina a navíc k uzoufání   nudná. Vlasta to trošku   oživuje, ale je nakrátko a   málo. Prostě film o ničem.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.6/0.574