reklama
 
ohodnotit

Řeka smrti

River of Death

Rok:
1989
Délka:
103 minut

Celkové hodnocení filmu Řeka smrti

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 56.7% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
19.5.2009
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.8.2009
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.3.2009
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
4.11.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.9.2009
Elementik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.4.2007
Dex
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.4.2006
MILAN19611
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.3.2012
olgpet
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.12.2007
Manučao
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.4.2018
MILAN1961
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.3.2012
kopec682
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih56304minih56304Podezření trvá (1974) 
Deps n
minih9331minih9331Jako v zrcadle (1961) 
Sasom i en spegel n
minih25116minih25116Havaj (1966) 
Hawaii n
minih73750minih73750Černé ovce (2012) [TV pořad] 
Černé ovce n
minih70819minih70819Tantra (2010) 
Tantra n
minih40759minih40759Volver (2005) 
Volver n
minih47482minih47482Arthur a Maltazardova pomsta (2009) 
Arthur et la vengeance de Maltazard n
minih54857minih54857Adamova zeď (2008) 
Adam's Wall n
minih36649minih36649Novo (2002) 
Novo n
minih43546minih43546Novodobí Robinsoni (1998) 
The New Swiss Family Robinson n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

56.7 % (12)
4   - curil
5   - M.A.G.
5   - Charlie35
2   - Faye
6   - R.RICKIE
5   - Elementik
6   - Dex
8   - MILAN19611
9   - olgpet
6   - Manučao
8   - MILAN1961
4   - kopec682
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150708
Osobností: 634120
Fotografií: 574743
Plakátů: 273084
Obsahů a biografií: 138433

Poslední komentáře

Benga v záloze (2010)

Benga v záloze
Will Farrell...ten chlap snad   nikdy v ničem normálním   nehrál. Tenhle film není   výjimka. Vtipnost nula,   trapnost 150%...proč třeba   ty více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

The Wall (2017)

PROCESOR!

The Wall
Běží poslední dny války v   Iráku a na své misi je   odstřelovač s pozorovatelem.   Někdo postřílel dělníky   při stavbě potrubí. Po   více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 8 / 10

Mamma Mia: Here We Go Again (201...

Mamma Mia: Here We Go Again
Sladkobolné, slzopudné,   vzpomínající, s minimem   humoru a hravosti, když už   jde o humor, obstarává ho   „stará“ garda, včetně   nováčka v více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 6 / 10

Sousedi 2 (2016)

Sousedi 2

Sousedi 2
Byl jsem tímto   pokračováním poněkud   zklamán. Holt, holky   nedokázaly udělat takový   bordel, nebyly tak vtipné a   nápadité jako kluci v více >

Autor: dobes.pavel | Hodnocení: 6 / 10

Rande naslepo (2017)

Rande naslepo

Rande naslepo
Hodně vydařená komedie,   která přináší příběh   kluka, jemuž ani podstatná   vada zraku nezabránila jít   si za svým snem. Je nejspíš   více >

Autor: dobes.pavel | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.312/0.277