Zari
ohodnotit
Popis / Obsah / Info k filmu Ranč zločinců
Ústřední postavou westernu je majitelka pochybného saloonu (Marlene Dietrichová), která poskytuje útulek prchajícím zločincům za podíl na kořisti z jejich lupů. Na toto osamělé místo přijíždí kovboj, který hledá vraha své nevěsty. Podezřelý muž se ukrývá v saloonu. Při dalším pátrání se však ukáže, že domnělý pachatel se vraždy nedopustil.
Když je pak krátce nato odhalen skutečný vrah, má přijít o život i původně podezřelý muž: je obviněn, že pachatele prozradil. Zachrání ho krásná majitelka saloonu, která se za něj obětuje: umírá, očištěna silou své lásky.
Film jednoho z filmařských nestorů Fritze Langa je jedna z režisérových prací na objednávku Hollywoodu, při nichž - k jeho velké nelibosti - mu zbývalo velice málo prostoru pro vlastní uměleckou koncepci. Přesto kritika tento film označila takřka jednomyslně za nejlepší z Langových westernů.
zprac./curil


Autor: curil

Popis / Obsah / Info k filmu Ranč zločinců
Snímek režiséra Fritze Langa.Vern Haskell (Arthur Kennedy) má těsně před svatbou. Jeho nastávající je však v obchodě, kde pracuje přepadena, znásilněna a zabita dvěma neznámými muži.Cizinci prchají i s lupem z města a nešťastný Vern se osamocen vydává za nimi.Stopa vede až k jakémusi Kolu štěstí a bývalá tanečnice, záhadná Altar Keane, se zdá být jedinou osobou, která může Vernovi pomoci.


Autor: Justik66

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Pål Jackman

Jackman Pål

Naposled navštívené:
Pål Jackman

Jackman Pål