ohodnotit

Ráj hned teď

Paradise Now

Další název:
Al-jenna-an
Žánr:
Rok:
2005
Délka:
91 minut
Premiéra v ČR:
6.4.2006
„Z místa, odkud by jste to nečekali, zní odvážné volání po usmíření.“

Celkové hodnocení filmu Ráj hned teď

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63.7% (27 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.12.2013
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.1.2008
Chrustyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.8.2008
jirry
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.5.2010
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.8.2009
Cash89
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.7.2008
Pardal
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.4.2006
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.5.2007
Zimmy871
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.4.2013
olgab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.8.2011
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.2.2017
gorous
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
20.3.2008
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
2.10.2017
mocca
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.10.2012
Jerzi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.8.2012
Topi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.9.2006
Indiana.Jones
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
6.2.2010
Daviiik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
13.7.2012
Karabekian
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.7.2006
karesm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
9.11.2007
yuyka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.10.2009
ipar1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.1.2010
Bado
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.12.2007
Soused89
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.5.2009
VL
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
17.11.2008
VLV
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.4.2013
BLESHKA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.10.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih43341minih43341Flynn Carsen 2: Návrat do dolů krále Šalamouna (2006) [TV film] 
The Librarian: Return to King Solomon's Mines n
minih37204minih37204Společník (2003) [TV film] 
n
minih49105minih49105Mardi Gras: Jarní prázdniny (2011) 
Mardi Gras n
minih6229minih6229Diamanty jsou věčné (1971) 
Diamonds Are Forever n
minih42781minih42781Druhá světová válka (Začátek války v Americe) - 7. díl (1945) 
World War II: War Comes To America n
minih56169minih56169Čas před explozí (1997) 
Time Under Fire n
minih93233minih93233Všiváci (2014) 
Všiváci n
minih110620minih110620Bankovní loupež (1981) 
Loophole n
minih18348minih18348S Pydlou v zádech (1984) 
n
minih42875minih42875Portrét šílenství (2005) 
Edmond n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63.7 % (27)
6   - curil
8   - Justik66
6   - Chrustyn
8   - jirry
6   - Snura
10 - Cash89
9   - Pardal
6   - Faye
7   - Zimmy871
6   - olgab
7   - MysteryIll
3   - gorous
1   - miroslav22
9   - mocca
8   - Jerzi
8   - Topi
4   - Indiana.Jo
3   - Daviiik
6   - Karabekian
3   - karesm
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154545
Osobností: 639985
Fotografií: 588791
Plakátů: 279704
Obsahů a biografií: 141600

Poslední komentáře

Zázračná planeta II (2016) [TV m...

Zázračná planeta II
Skvělý dokument, skvostné   záběry. No, je to k pláči,   že to všechno jednou   zničíme. Naštěstí,   příroda si časem s námi a   tím vším poradí...

Autor: Krupe | Hodnocení: 10 / 10

Jack staví dům (2018)

Výborný film. 80%

Jack staví dům
Je to výborný thriller,   ktorý má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ho niekedy v budúcnosti   pozriem více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 8 / 10

Táta je doma (2015)

Táta je doma
Táta je doma představuje   povedený biják, který si   můžete užít, i když   nemáte (nevlastní) děti,   bývalého manžela či   bývalou manželku. více >

Autor: Venom_TomHardy | Hodnocení: 9 / 10

Táta je doma 2 (2017)

Výborný film. 75%

Táta je doma 2
Je to výborná komédia,   ktorá má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ju niekedy v budúcnosti   pozriem ešte raz. P.S.: Je to   trochu slabšie ako prvá   časť.

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 7 / 10

Z Paříže do Paříže (2017)

Z Paříže do Paříže
Po dlouhé době film z   období druhé světové   války, který mě potěšil.   Jde o mé oblíbené období a   navíc francouzské   prostředí rozdělené více >

Autor: curil | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.299/0.264