reklama
 
ohodnotit

Radio Flajer

Radio Flyer

Další název:
Radio Frajer
Žánr:
Rok:
1992
Délka:
110 minut

Celkové hodnocení filmu Radio Flajer

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.1% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.12.2008
georginaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.7.2007
Chrustyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.10.2007
Indiana.Jones
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
6.2.2010
radik92
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.8.2014
Laula
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.11.2008
sekkos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
trslk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.9.2010
Ladik80
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih33970minih33970Děti planety Duna (2002) [TV minisérie] 
The Children of Dune n
minih22614minih22614Vlak plný peněz (1995) 
Money Train n
minih52257minih52257Proměna Placida Lakea (2003) 
The Rage in Placid Lake n
minih64022minih64022Útěk (2009) 
Le refuge n
minih52468minih52468Psanec (1943) 
The outlaw n
minih5299minih5299Copak je to za vojáka... (1987) 
Copak je to za vojáka... n
minih36825minih36825Motorkáři (2003) 
Biker Boyz n
minih81105minih81105Parker (2013) 
Parker n
minih24902minih24902Pražský písničkář (1997) [TV seriál] 
Pražský písničkář n
minih54841minih54841Hora jménem Andělská (1993) [TV film] 
Hora jménem Andělská n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.1 %
6   - curil
5   - georginaa
8   - Chrustyn
4   - Indiana.Jo
7   - radik92
6   - Laula
7   - sekkos
10 - trslk
2   - Ladik80

TV Program

ČT1 - Události v regionech (2014) [T...

18:00 - 18:25

6 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

ČT2 - Zátopek

17:20 - 18:15

46 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

17:25 - 18:25

41 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:50 - 18:55

16 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146276
Osobností: 621307
Fotografií: 550457
Plakátů: 262179
Obsahů a biografií: 134131

Poslední komentáře

Opožděná vražda (2015) [TV epizo...

Opožděná vražda
Zajímavé téma -   Zavražděný starý pán na   vesnici kde se za komančů,   ale i po válce děla spousta   nepěkných věcí. Do toho   skupina toxíků, špatné   rodinné věci a je   podezřelých jak naseto:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Sanitka 2: Díl čtvrtý (2013) [TV...

Sanitka 2: Díl čtvrtý
Solidní díl, tentokráte se   moc neřešila milenecká   vzplanutí a podobné věci,   ale bylo dost zásahů atd.   Jinak dobří herci a občas i   humor, sleduji napodruhé a   nejsem rozhodně zklamán.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Psanci a andělé (2016)

Psanci a andělé
Zajímavý western. Parta   lupičů utíká před   spravedlností a dočasný   úkryt na noc najdou na farmě   u hranic. Zde se odehraje   Tarantinem více >

Autor: red.mann | Hodnocení: 5 / 10

Nebezpečná záměna (2016) [TV fil...

Nebezpečná záměna
Podprůměrná kriminálka,   kde akce je hodně málo.   Neustálé dohadování po   telefonu s únoscem, do toho   spory s bývalým manželem,   jeho více >

Autor: curil | Hodnocení: 2 / 10

Hamburger Hill (1987)

Hamburger Hill
Válečná řežba to je, ale   vzhledem k roku natočení   1987, je to slabší a hlavně   ne tak úplně dle skutečné   předlohy. Připomíná mně   to více >

Autor: red.mann | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.481/0.431