reklama
 
ohodnotit

Radio Flajer

Radio Flyer

Další název:
Radio Frajer
Žánr:
Rok:
1992
Délka:
110 minut

Celkové hodnocení filmu Radio Flajer

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.12.2008
georginaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.7.2007
Chrustyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.10.2007
Jarda.ftr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.5.2018
Indiana.Jones
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
6.2.2010
radik92
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.8.2014
Laula
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.11.2008
sekkos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
trslk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.9.2010
Ladik80
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih44783minih44783Doktor Strange (2007) [Video] 
Doctor Strange n
minih12648minih12648Mladý muž a bílá velryba (1978) 
Mladý muž a bílá velryba n
minih43290minih43290Cindy Crawford - Nová dimenze (2000) 
Cindy Crawford: A New Dimension n
minih80559minih80559(Bez názvu) (2009) 
(Untitled) n
minih39222minih39222Tom White (2004) 
Tom White n
minih40113minih40113Dům voskových figurín (2005) 
House Of Wax n
minih12844minih12844Monsignor (1982) 
Monsignor n
minih51440minih51440Zázračné dítě (1993) [TV film] 
Zázračné dítě n
minih47134minih47134Pět vlků (1977) 
Okami yo rakujitsu o kire n
minih9223minih9223Já, truchlivý bůh (1969) 
Já, truchlivý bůh n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 %
6   - curil
5   - georginaa
8   - Chrustyn
5   - Jarda.ftr
4   - Indiana.Jo
7   - radik92
6   - Laula
7   - sekkos
10 - trslk
2   - Ladik80
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150168
Osobností: 632930
Fotografií: 573513
Plakátů: 272299
Obsahů a biografií: 138085

Poslední komentáře

Smallfoot (2018)

Smallfoot
Yeti je přesvědčena, že   nepolapitelné bytosti známé   jako "lidé" skutečně   existují.

premiera v kinech srpen /   sept. 2018

Autor: rimeon | Hodnocení: 9 / 10

Akta Golgotha (2010) [TV film]

Akta Golgotha
Německý televizní snímek   natočen na základě knihy   německého spisovatele   historických románů   Philippa Vanderberga. Ten   vystudoval více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Dvojníci (2016)

Co to je? - Životabudič(odborník o Hradnej svieci)

Dvojníci
Bola to taká podarená   česká blbina, ale fakt že v   dobrom slova zmysle. Páčia   sa mi tieto také klasické   komediálne blbiny, pretože   to více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Miláčku, zmenšil jsem děti / Co ...

Miláčku, zmenšil jsem děti / Co je malý, to je hezký....
Rodinná sci-fi komedie,   mající svůj zábavný   potenciál i dnes. Námětově   patří do řady obdobných   snímků, kdy se lidé pomocí   nějakého více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Jurský svět: Zánik říše (2018)

Mentální vyplach

Jurský svět: Zánik říše
Bohužel, je to tak. Co bylo v   Jurskem světě super, je tady   naprosto přihlouple. Šel   jsem z kina otrávený jak už   dlouho ne. A to mám dinouse více >

Autor: jentak | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.254/0.219