ohodnotit

Celkové hodnocení filmu R Queenryche - Live Evolution

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Prasoid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.6.2008
KURUAZIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.12.2008
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.9.2008
10kacka10
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
21.12.2008
opl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
2.11.2007
Ladik80
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
31.10.2007
jafesi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.10.2007
ducho
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.4.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih30525minih30525Havárie (1974) 
Авария n
minih29890minih29890Černý jestřáb sestřelen (2001) 
Black Hawk Down n
minih19589minih19589Star Trek: Generace (1994) 
Star Trek: Generations n
minih47550minih47550Toy Story 3: Příběh hraček (2010) 
Toy Story 3 n
minih12958minih12958Mrazivá vášeň (1992) 
Final Analysis n
minih12067minih12067Mise spravedlnosti (1991) 
Martial Law n
minih30781minih30781Screamers: Hlasy z podzemí (1995) 
Screamers n
minih20418minih20418Tajemné zlo (1987) 
The Hidden n
minih45027minih45027Dračí prsten (1994) [TV film] 
Desideria e l'anello del drago n
minih37069minih37069Komisař Clouseau na stopě (1964) 
A Shot in the Dark n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.3 % (8)
7   - Prasoid
7   - KURUAZIE
10 - michaela11
4   - 10kacka10
3   - opl
3   - Ladik80
5   - jafesi
10 - ducho
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 157168
Osobností: 646879
Fotografií: 601796
Plakátů: 287202
Obsahů a biografií: 144147

Poslední komentáře

Děvče z předměstí anebo Všecko p...

Děvče z předměstí anebo Všecko příjde na jevo
Jako představení této   pannenské taškařice na   divadle by snad šlo ale film   je tak rozvláčný, i když   film je nadupán skvělými   herci, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 3 / 10

Valutová příhoda (1986) [TV epiz...

Valutová příhoda
Vaculík jako naivní   číšník, který si chce   pomoct kšeftíkem k   penězům. Příběh nijaký,   mě však ale vždy na tomto   dílu zaujme   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 5 / 10

Román pro muže (2010)

Román pro muže
Miroslava Donutila jsem jako   herce nikdy moc neuznávala,   ale je mu třeba přiznat ke   cti,že v Románu zahrál   nechutného manipulanta velmi více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 6 / 10

Ticho před bouří (2018)

Ticho před bouří
A tak by to byl možná   skvělý film bez těch   zbytečných scén. Těch je   tu více než je zdrávo. No,   škoda, takže když   spočítám tu hluchotu více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Bohemian Rhapsody (2018)

jirkah1

Bohemian Rhapsody
Krásný film Frediho mám   rád takže jsem si film   opravdu užil. Ti co mají   rádi Frediho tak jse jim bude   film opravdu líbit. Fredimu   by se určitě líbil, kdyby   byl ještě s námi.

Autor: jirkah1 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.105/0.07