reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 27.2.2017 a svátek má Alexandr. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu R.E.M. - Parallel

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.2% (17 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.4.2009
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.3.2009
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.2.2010
Strength
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.5.2007
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.9.2008
Indiana.Jones
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.2.2010
veryold3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
uriel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.10.2007
kovandos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
10kacka10
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
21.12.2008
opl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.11.2007
sekkos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
dx23
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.11.2007
mirisek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.10.2007
Ladik80
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
31.10.2007
bubenec
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.8.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih41795minih41795Moje Superbejvalka (2006) 
My Super Ex-Girlfriend n
minih29754minih29754Hlubina (2002) 
Below n
minih32625minih32625Kurs sebeovládání (2003) 
Anger Management n
minih19372minih19372Soudce a jeho kat (1974) 
Der Richter und sein Henker n
minih12087minih12087Masakr na sv. Valentina (1967) 
The St. Valentine's Day Massacre n
minih26533minih26533Sirotci (1987) 
Orphans n
minih32002minih32002Duna (2000) [TV minisérie] 
Dune n
minih45424minih45424Bubny u Mohawku (1939) 
Drums Along the Mohawk n
minih42893minih42893Ledová sklizeň (2005) 
Ice Harvest n
minih16905minih16905Pražákům, těm je hej! (1991) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.2 %
7   - Justik66
8   - Bara.40
9   - Charlie35
6   - MaKy92z
5   - Strength
10 - michaela11
6   - Indiana.Jo
8   - veryold3
8   - uriel
5   - kovandos
2   - 10kacka10
7   - opl
5   - sekkos
9   - mirisek
8   - dx23
3   - Ladik80
10 - bubenec

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

17:15 - 17:40

15 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

ČT2 - Deníky 1. světové války

17:20 - 18:15

10 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

17:25 - 18:25

5 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

Prima - Soudní síň (2016) [TV pořad]

16:40 - 17:35

50 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141657
Osobností: 606720
Fotografií: 526707
Plakátů: 254019
Obsahů a biografií: 130357

Poslední komentáře

Afterlife (2015) [TV epizoda]

Afterlife
Chvíli tak, chvíli onak.   Coulson je kluzký jako   úhoř, ne nadarmo na něj   Fury sázel a sází. A zuby   si o něj láme Hydra, i nový   S.H.I.E.L.D. a když je   nejhůř, vytáhne se ze   záhrobí i Deathlok.

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

Turbotarantule 2: Druhá láva (20...

Turbotarantule 2: Druhá láva
Neskutečná divočina. Už   jsem dlouho neviděl takovou   koninu. Neviděl jsem film   předcházející tomuto   příběhu, ale schválně se   také více >

Autor: curil | Hodnocení: 2 / 10

Linda (1981)

Linda
Nejednoznačný film, nelze ho   brát ani jako dobrodružný,   ani jako kriminálku, snad jen   lehce erotický. Oproti   ostatním filmům Jesuse   více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

John Wick 2 (2017)

Džonatan bumprásk kop 2.

John Wick 2
Hvězdičkoví onanisti tady   zase exhibují nad   černo-černou tmou ve které   se odbývá 80% snímku která   má zakrýt konstatní   fádnost více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 2 / 10

Gangster Ka (2015)

Gangster Ka
Hynek Čermák výborný,   zvláště ty pokoutní   grimasy! Zbytek filmu se mi   však nezdál extra zdařilý   - příběh byl asi dost   limitován více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.493/0.465