Zari
ohodnotit

Komentáře k filmu QI: Na vše máme odpověď

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
SvoKar
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.11.2013
Tento pořad jsem nikdy   neviděl celý, bohužel.   Stačí mi ty otázky a   různě (podle mě docela ano)   vtipné odpovědi   účinkujících. Když pak   dodatečně spojí předměty   spolu nesouvisejících   otázek a vytvoří nové   téma, stojí to za to. Mareš   coby moderátor mi nikdy   nevadil (tady neberu, jaký je   jako člověk) a tento druh   humoru beru, byť je dost   přízemní.
mikee007
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 4.9.2013
"Anoooooo
tak to je vellliiikááááá   chyba."
Tak   komentoval Vavroch v podání   dokonalého Zdeňka Svěráka   snahu autora o uvedení své   vlastní divadelní hry ve   hře Záskok.
A já   musím stejně komentovat i   snahu TV PRIMA prezentovat   českým divákům populární   britský pořad Q.I.
Myslím,že jsem   objektivním kritikem,protože   Leoše Mareše uznávám,mám   ho rád a na jeho ranní show   na Evropě 2 se vysloveně   těšívám.
Ale tohle   se nepovedlo. Mareš je v   úloze moderátora strojený a   nepřirozený. V hranatých   brýlích navíc vypadá,jako   idiot.
Pořad mají   "dělat" zajímavé   dotazy a vtipné odpovědi od   pozvaných hostů. A tady je   největší kámen úrazu.   Celý úspěch projektu stojí   a padá na výkonech   pozvaných hostů. A ty jsou   značně kolísavé. Od   nepřirozeného a   hýkajícího Hezuckého,přes   tradičně milou a vtipnou   Adélu Banášovou,trapného   Ruperta a přirozeně   glosujícího Šmoldase až po   Miloše Knora. Což je   nejmíň vtipný člověk v   celém nám známém   vesmíru.
A tito hosté   odpovídají na Marešovy   otázky a za to   dostávají,nebo jsou jim   odebírány body. Ten dostane   deset,ten dva za vtipnost,ten   přijde o sto bodů za   nejvíce očekávanou špatnou   odpověď... Takže divák se   už po pár minutách v   bodování ztrácí a   soustředí se jen na   to,řekne li někdo něco   vtipného...
A ono to   nepřichází... A   nepřichází a   nepřichází....
Ještěže nám pán bůh   s pomocí Číňanů nadělil   takovou věc,jako je dálkové   ovládání a můžeme tak   přepnout a vymazat kanál,na   kterém tuhle věc vysílají.   Jinak by nám hrozilo,že si   při sledování Q.I.v afektu   překoušeme žíly. A Leoš   nám udělí pokutu dva   tisíce bodů za nejvíc   očekávanou reakci...
Antoni
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.11.2013
Super pořad
Po dlouhé době otravných   seriálů konečně zábavný   pořad. Společně s Máme   rádi Česko to jediné na co   v televizi koukám. Bohužel   ale oba pořady končí. Prima   je na hlavu.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Branky, body, vteřiny (1956) [...

19:56 - 20:10

1 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

ČT2 - --

19:50 - 20:00

7 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

27 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Prima - Showtime (2020) [TV pořad]

19:55 - 20:15

2 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Reklama