ohodnotit

Punťa a čtyřlístek

Žánr:
Rok:
1955
Délka:
98 minut
Premiéra v ČR:
15.4.1955
„Ztratil se pes a co se z toho stalo.“

Celkové hodnocení filmu Punťa a čtyřlístek

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.5% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.5.2006
georginaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.12.2007
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.5.2013
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.7.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.11.2008
skukum
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.6.2011
robert55
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.2.2017
J.Zaborsky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.11.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih49902minih49902Las Vegas: Kasino (2003) [TV seriál] 
Las Vegas n
minih49442minih49442Bouřlivé výšiny (1998) [TV film] 
Wuthering Heights n
minih19665minih19665Stepující stonožka (1977) 
Le mille pattes fait des claquettes n
minih24940minih24940Casper II: První kouzlo (1997) [TV film] 
Casper: A Spirited Begining n
minih15533minih15533Pátek třináctého 6: Jason žije (1986) 
Friday the 13th Part VI: Jason Lives n
minih41210minih41210Prokletí hrobky krále Tutanchamona (1980) [TV film] 
The Curse of King Tut’s Tomb n
minih21482minih21482Tunel (1967) 
Tunelul (RO); Tunnel (RUS) n
minih43292minih43292Velkej biják (2007) 
Epic Movie n
minih20151minih20151Šepoty a výkřiky (1972) 
Viskningar och rop n
minih50907minih50907Princezny nejsou vždycky na vdávání (1985) [TV inscenace] 
Princezny nejsou vždycky na vdávání n

Hodnocení:n12345678910

Tagy

Hodnocení filmu

67.5 % (8)
7   - clara.bow
6   - georginaa
7   - melakara
9   - miroslav22
6   - rosta12
5   - skukum
5   - robert55
9   - J.Zaborsky

TV Program

ČT1 - 55 minut s Miroslavem Donutile...

22:35 - 23:35

29 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

ČT2 - Bony a klid (1987)

22:00 - 23:35

64 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

NOVA - Agent bez minulosti (2002)

22:25 - 00:40

39 minut již uběhlo
96 minut zbývá do konce

Prima - Výhrůžky smrtí (2009) [TV film...

22:50 - 00:55

14 minut již uběhlo
111 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154165
Osobností: 639204
Fotografií: 586528
Plakátů: 278326
Obsahů a biografií: 141217

Poslední komentáře

Dunkerk (2017)

Dunkerk
PRVNÍ DOJEM:Nu, profi práce   je tu vidět na každém   kroku. Jen nesmíte dumat nad   označením čehokoli a nad   zbraněmi. Také se mi nezdá,   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Jak jsem překonal sám sebe (1977...

Jak jsem překonal sám sebe
Bakalářská povídka na   téma, se kterým se setkal   určitě každý druhý   rozvedený muž, pokud se   chtěl i nadále stýkat se   svými potomky z více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Písničkář (1932)

Písničkář
Nebudeme si nalhávat, že v   době vzniku filmu, když na   to divák měl,že mohl i film   v kině navštívit. Dnes   téměř po 90 letech, kdy má   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 3 / 10

Mission: Impossible - Fallout (2...

Akční špička

Mission: Impossible - Fallout
Pro mě nejlepší akční   film roku 2018. Nevím jak to   ten Tom dělá, ale celý   filmový život, kam zamíří   tam je úspěch , kvalita,   zábava. více >

Autor: goranchorvat | Hodnocení: 9 / 10

Lynč (2018) [TV seriál]

Zbytečně dlouhé multi kulti krimi

Lynč
Je zase zvykem jeden   kriminální, či detektivní   příběh natáhnout do více   dílů. V případě Lynče je   osm dílů až mnoho. Stačil   by snad více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.207/0.172