Zari
ohodnotit

Ptačí zpěv [TV minisérie]

Birdsong

Další název:
Zpěv ptáků; Vtáčí spev
Rok:
2012
Délka:
167 minut, 2 díly

Komentáře k filmu Ptačí zpěv

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
FLA
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 26.1.2014
předlouhý zpěv....
Životopisné,romantické,vál   ečné,drama.Na životopisné   a romantické filmy moc nejsem   a už vůbec pokud jsou TV.Zde   je vidět,že film zas tak   televizně nepůsobí a je   natočen po technické   stránce dobře.Sledujeme   romantické scény před   válkou a válečné v období   1.SV.Ty se střídají-ty   válečné nejsou moc o akci a   bojích,ačkoliv mají jasné   protiválečné a lidské   poselství působí někdy   zdlouhavě,ty romantické se   vůbec táhnou.Viděl jsem to   na jeden zátah takže je to i   dost dlouhé a tudíž i pro   někoho   únavné.Herci,vyznění   filmu,hudba,některé scény v   pořádku,ale chyběla tam   větší dynamika a menší   stopáž,toť můj názor.
Hugin
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 18.4.2013
Představitelé hlavní   mužské a ženské role,   mimochodem působící krajně   nesympaticky (alespoň na   mě), měli jednu hereckou   polohu, hledět. Toto bylo   největší slabinou, která   přehlušila veškeré   kvality. Když se nad tím   zpětně zamyslím, tak těch   věčně hledících tam bylo   poněkud více. Kdyby   nehleděli, mohl být film o   hodinu kratší. Věnovat   méně prostoru „románku“   (řekněme tak 5 minut) mohlo   jít o relativně kvalitní   film ze zákopů 1. světové   války s časově únosnou a   hlavně nenudnou podívanou.   Některé scény a záběry   byly docela výtvarně   působivé. Asi tak dvě.   Hlavně ta, kdy Jack Firebrace   (Joseph Mawle), ten mně pro   změnu sympatický byl,   odnáší poručíka ze   skladiště mrtvol. Co jsem   ovšem nepřekousl, byly tři   závěrečné scény, způsob   jakým se Wraysford dostal z   podzemního tunelu (nesmysl),   obětí s nepřítelem   (trapné) a návrat   „domů“ (kýčovité).   Jinak, příměří bylo   podepsáno 11. listopadu,   takže o tom krásném   slunečném počasí by se   dalo pochybovat. Ve filmu je,   víceméně, jen jedna   válečná scéna, což vůbec   nevadí, když už však   investovali do počítačem   udělaných výbuchů, tak   mohli nakopírovat i více   vojáků, ale celkově, ten   frontový děj, na TV film   ucházející.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Miroslav Kubišta

Kubišta Miroslav

Ben Feldman

Feldman Ben

Naposled navštívené:
Miroslav Kubišta

Kubišta Miroslav

Ben Feldman

Feldman Ben