reklama
 
ohodnotit

Průlom

Další název:
Zlaté město
Žánr:
Rok:
1946
Délka:
93 minut
Premiéra v ČR:
7.6.1946
„Dobový obraz z českého hornického městečka.“

Celkové hodnocení filmu Průlom

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55.5% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.6.2010
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
13.1.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.4.2010
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
19.4.2017
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.3.2010
georginaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.12.2008
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.6.2011
Tonykla
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.11.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.6.2010
gyzmo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.11.2007
marketastudnickova
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
19.9.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih124486minih124486Rukojmí (1988) [TV film] 
Hostage n
minih50646minih50646Biblické příběhy: Ježíš (1999) [TV film] 
Jesus / Jésus n
minih96957minih96957Souboj seriálů... vy rozhodnete! (2011) [TV pořad] 
Souboj seriálů... vy rozhodnete! n
minih140552minih140552Ztracená láska (2003) 
Perduto amor n
minih20673minih20673Táto, sežeň štěně! (1964) 
Táto, sežeň štěně! n
minih115756minih115756V říši divů (2013) 
Eventyrland n
minih46527minih46527Podnájemníci (1976) [TV inscenace] 
Podnájemníci n
minih45362minih45362Ruce pryč od Mississippi (2007) 
Hände weg von Mississippi n
minih54173minih54173Legie (2010) 
Legion n
minih47322minih47322Dobrodružství Sherlocka Holmese a doktora Watsona - Král vyděračů (1980) [TV film] 
Priključenja Šerloka Cholmsa i doktora Vatsona - Korol šantaža n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55.5 %
6   - argenson
3   - curil
6   - jarda53
4   - Pitryx
6   - hvezdyn
7   - georginaa
6   - Serpentina
6   - Tonykla
6   - rosta12
9   - gyzmo
2   - marketastu
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144370
Osobností: 615250
Fotografií: 539404
Plakátů: 258150
Obsahů a biografií: 132188

Poslední komentáře

Mizerové II (2002)

Mizerové II
Mě se prostě dvojka líbí   víc. Ani mi nevadí, že je   poměrně dost dlouhá na   akční film, ale pěně to   šlape. Mike a Marcus jsou   pořád více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 10 / 10

Mizerové (1995)

Mizerové
Po letech jsem si to zase   pustil a furt se mi to líbí.   Navíc mám rád Miamskou   scenérii ve filmech a   seriálech. Ale to už jsem tu   více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Poslední samuraj (2003)

Hledání cesty ....

Poslední samuraj
Každá doba hledala tu   esenci, o které si myslela,   že je tou   nejadekvátnější,   nejoduševnělejší a také   hledáním v sobě hodnoty,   více >

Autor: kopydlnomax | Hodnocení: 10 / 10

Monstrum (2017) [TV film]

Monstrum
Film spíš z kategorie   potřebných než úplně   zdařilých. Vizuální   stránka se snaží, ale je   vidět, že scénář nepsal   mistr pera - příběh více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 5 / 10

Kaprova smrt (1969) [TV epizoda]

Kaprova smrt
Epizoda je více než   úsměvná, také díky   Pavlovi Landovskému jsme   nevídali seriál často, jako   dnes. Zloději Robertek,Sousa   a Kapr se více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.54/0.504