reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 27.2.2017 a svátek má Alexandr. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Průlom

Další název:
Zlaté město
Žánr:
Rok:
1946
Délka:
93 minut
Premiéra v ČR:
7.6.1946
„Dobový obraz z českého hornického městečka.“

Celkové hodnocení filmu Průlom

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 57% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.6.2010
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
13.1.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.4.2010
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.3.2010
georginaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.12.2008
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.6.2011
Tonykla
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.11.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.6.2010
gyzmo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.11.2007
marketastudnickova
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
19.9.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih52035minih52035Velký Buck Howard (2008) 
The Great Buck Howard n
minih8751minih8751Hrozba (1978) 
Hrozba n
minih31789minih31789Soused (1993) 
The Neighbor n
minih41854minih41854Herkules (2005) [TV film] 
Hercules n
minih5062minih5062Cesta na Jihozápad (1989) 
Cesta na Jihozápad n
minih100932minih10093230 minut po půlnoci (2012) 
Zero Dark Thirty n
minih59654minih59654Nejlepší přítelkyně (2005) [TV film] 
Best Friends n
minih39968minih39968Frankenstein musí zemřít (1969) 
Frankenstein must be destroyed n
minih27473minih27473Tajemství pod hladinou (1995) 
Magic In The Water n
minih27145minih27145Fífa (1998) 
Fífa n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

57 %
6   - argenson
3   - curil
6   - jarda53
6   - hvezdyn
7   - georginaa
6   - Serpentina
6   - Tonykla
6   - rosta12
9   - gyzmo
2   - marketastu

TV Program

ČT1 - Cestománie (1999) [TV cyklus]

16:45 - 17:15

9 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

ČT2 - Letecké katastrofy: Přehnaná p...

16:30 - 17:20

24 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

15:55 - 16:57

59 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Prima - Soudní síň (2016) [TV pořad]

16:40 - 17:35

14 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141657
Osobností: 606719
Fotografií: 526707
Plakátů: 254019
Obsahů a biografií: 130356

Poslední komentáře

Gangster Ka (2015)

Gangster Ka
Hynek Čermák výborný,   zvláště ty pokoutní   grimasy! Zbytek filmu se mi   však nezdál extra zdařilý   - příběh byl asi dost   limitován více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 5 / 10

Kočár nejsvětější svátosti (1962...

Kočár nejsvětější svátosti
První polovina ještě jakž   takž ušla. I s marným   čekáním na nějaký humor.   Druhá už se nedala. Přesto   jsem to jel podruhé, protože   mi více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Na startu je delfín (1974)

Na startu je delfín
Blbina a navíc k uzoufání   nudná. Vlasta to trošku   oživuje, ale je nakrátko a   málo. Prostě film o ničem.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Psí dostihy (1983)

Psí dostihy
Některým hercům se moc   nechtělo že? Nina Švábová   byla dost hrozná. Ale klidně   pominu drobné chybičky,   když se mi to líbí celkově   a to více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Modrý drak (2012)

Modrý drak
Aniž jsem pochopil   CTCHBŘ. Takže neumím   vysvětlit, proč jsem to po   čtvrthodině   nevypnul.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 4.891/4.866