ohodnotit

Prsten kohouta Alektrya [TV film]

Rok:
2002
Délka:
61 minut
„Pohádkový prsten, závist i láska pěkně zamotají osudy hraběcí a královské rodiny..“

Celkové hodnocení filmu Prsten kohouta Alektrya

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 48.6% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.7.2016
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
12.8.2019
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.11.2017
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.11.2017
zdesto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
4.8.2018
vomil13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
12.8.2015
Pohadka33
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.2.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih20554minih20554Takový je život (1929) 
Takový je život n
minih153962minih153962Důvěrný nepřítel (2017) 
Důvěrný nepřítel n
minih12429minih12429Mildred Pierceová (1945) 
Mildred Pierce n
minih69609minih69609Chopin: Touha po lásce (2002) 
Chopin. Pragnienie miłości n
minih40107minih40107Prak (1993) 
Kadisbellan n
minih144796minih144796Krev šampiona (2016) 
Bleed for This n
minih28336minih28336Quills - Perem markýze de Sade (2000) 
Quills n
minih76363minih76363Ledová smrt (2010) [TV film] 
Ice Quake n
minih11374minih11374Letiště 1975 (1974) 
Airport 1975 n
minih97250minih97250Žraločí muž (2005) [TV film] 
Hammerhead n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

48.6 % (7)
6   - curil
1   - Pitryx
7   - hvezdyn
6   - Kycky
2   - zdesto
2   - vomil13
10 - Pohadka33

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

88 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Záchrana Benátek

13:20 - 14:10

38 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě 2 (2...

12:45 - 14:05

73 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Prima - Poslední polda (2009) [TV seri...

13:25 - 14:25

33 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 157606
Osobností: 648141
Fotografií: 603875
Plakátů: 288429
Obsahů a biografií: 144568

Poslední komentáře

Cesta (2014/2) [DCP]

Cesta
Sice to jistou atmosféru má,   pravdivé je i to, jak by   svět vypadal po úpadku,   který zde není nijak   zmiňován a film je drsný a   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 4 / 10

Temný rytíř (2008)

Efektní, ale neskutečné.

Temný rytíř
Tuctový a trochu vylepšený   tv seriál Knight Rider, dnes   Batman. 25,5% reality, zbytek   triky a fantazie. Ohromit   může akorát tak několik více >

Autor: Imo | Hodnocení: 4 / 10

Švadlenka (1936)

Švadlenka
L.Bárová s V.Farbasovou jako   švadlenky a spolubydlící a   H.Hass jako vtipný   francouzský návrhář,která   komolí francoštinu s   češtinou,příjemná,   průměrná trochu romantická   komedie.

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Byl jednou jeden dům (1974) [TV ...

Byl jednou jeden dům
Z dětství pamatuju jiný   konec. Nešel by udělat jako   7. paralelní díl? Sice jsem   slyšel, že je dost   prorežimní, ale je to   originál, ne nastavovaná   kaše.

Autor: New | Hodnocení: 9 / 10

Beze stop (2018)

Beze stop
Za mě nic moc ,otec s dcerou   kteří žíjí kdesi v   lese,pak je policie dostane   chytí a nutí je žít v   normálním domě ,dceři se   to počase více >

Autor: PORTER

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.369/0.336