ohodnotit

Producenti

The Producers

Žánr:
Rok:
1968
Délka:
88 minut

Celkové hodnocení filmu Producenti

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60.7% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.6.2009
MARi0
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.1.2013
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.12.2007
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.9.2018
Out-Of-Way
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.9.2011
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2016
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.8.2008
radek840
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.12.2011
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.4.2008
iqtiqe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
17.10.2009
lera
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
6.4.2014
Pankáč
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.8.2011
misyn117
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.1.2011
Petunye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.11.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih28035minih28035Drsná Oklahoma (1973) 
Oklahoma Crude n
minih48169minih48169Nebezpečná síť (1999) 
Best Laid Plans n
minih7687minih7687Flirtování (1990) 
Flirting n
minih85292minih85292Nejšpinavější hra na světě (1970) 
The Dirtiest Game n
minih75610minih75610Velká fuška (2010) 
The Heavy n
minih27190minih27190Star Wars: Epizoda I - Skrytá hrozba (1999) 
Star Wars: Episode I - The Phantom Menace n
minih24857minih24857Zpívali jsme Arizonu (1964) 
n
minih64612minih64612Narcisový dům (1994) [TV inscenace] 
Narcisový dům n
minih53974minih53974Volný jako pták (2008) 
Freebird n
minih146948minih146948Mimi šéf (2017) 
The Boss Baby n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60.7 % (14)
8   - curil
7   - MARi0
7   - Justik66
6   - cerfik
6   - Out-Of-Way
7   - Kycky
5   - rosta12
4   - radek840
5   - Area
4   - iqtiqe
4   - lera
9   - Pankáč
8   - misyn117
5   - Petunye
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154164
Osobností: 639204
Fotografií: 586519
Plakátů: 278325
Obsahů a biografií: 141216

Poslední komentáře

Dunkerk (2017)

Dunkerk
PRVNÍ DOJEM:Nu, profi práce   je tu vidět na každém   kroku. Jen nesmíte dumat nad   označením čehokoli a nad   zbraněmi. Také se mi nezdá,   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Jak jsem překonal sám sebe (1977...

Jak jsem překonal sám sebe
Bakalářská povídka na   téma, se kterým se setkal   určitě každý druhý   rozvedený muž, pokud se   chtěl i nadále stýkat se   svými potomky z více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Písničkář (1932)

Písničkář
Nebudeme si nalhávat, že v   době vzniku filmu, když na   to divák měl,že mohl i film   v kině navštívit. Dnes   téměř po 90 letech, kdy má   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 3 / 10

Mission: Impossible - Fallout (2...

Akční špička

Mission: Impossible - Fallout
Pro mě nejlepší akční   film roku 2018. Nevím jak to   ten Tom dělá, ale celý   filmový život, kam zamíří   tam je úspěch , kvalita,   zábava. více >

Autor: goranchorvat | Hodnocení: 9 / 10

Lynč (2018) [TV seriál]

Zbytečně dlouhé multi kulti krimi

Lynč
Je zase zvykem jeden   kriminální, či detektivní   příběh natáhnout do více   dílů. V případě Lynče je   osm dílů až mnoho. Stačil   by snad více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.306/0.26