NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Producenti

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60.7% (15 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.6.2009
MARi0
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.1.2013
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.12.2007
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.9.2018
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2016
Out-Of-Way
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.9.2011
Zaplman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.8.2020
radek840
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.12.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.8.2008
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.4.2008
iqtiqe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
17.10.2009
lera
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
6.4.2014
Pankáč
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.8.2011
misyn117
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.1.2011
Petunye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.11.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih121351minih121351SpongeBob ve filmu: Houba na suchu (2015) 
SpongeBob SquarePants 2 n
minih17048minih17048Projekt X (1987) 
Project X n
minih3708minih3708Rošťák Beaumarchais (1996) 
Beaumarchais n
minih2312minih2312...a zase ta Lucie (1983) 
...a zase ta Lucie n
minih51191minih5119113: Hra smrti (2006) 
13 game sayawng n
minih154039minih154039Který je ten pravý? (2017) 
Home Again n
minih44138minih44138Odvlečen (2007) 
Rendition n
minih25218minih25218Kočka (1982) 
Kočka n
minih37847minih37847Nemám strach (2003) 
Io non ho paura n
minih41237minih41237A proč já? (2005) 
Undiscovered n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60.7 % (15)
8   - curil
7   - MARi0
7   - Justik66
6   - cerfik
7   - Kycky
6   - Out-Of-Way
6   - Zaplman
4   - radek840
5   - rosta12
5   - Area
4   - iqtiqe
4   - lera
9   - Pankáč
8   - misyn117
5   - Petunye
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 179358
Osobností: 680942
Fotografií: 719807
Plakátů: 342076
Obsahů a biografií: 163689

Poslední komentáře

Jak se moří revizoři (2018)

Jak se moří revizoři
Fdb je mediálním partnerem   této nehorázné amatérské   sračky. Fdb hodnotí tento   film prostřednictvím svého   profilu FDb.kino známkou   6/10. Náhoda? Nemyslím si.

Autor: Aguirre | Hodnocení: 1 / 10

Karel (2020)

Pocta Mistrovi?....

Karel
Nejsem zarytý fanda Karla   Gotta, ale vážím si ho,   vím co dokázal, lidé ho   měli rádi a přesto že   poslouchám spíše tvrdší   hudbu, hodně více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Policajt nebo rošťák (1979)

Policajt nebo rošťák
Film jsem měl velmi rád v   dorosteneckém věku, teď v   dospělosti jsem ho hlavně   moc nepochopil. Zajímavě,   ale zároveň i trochu nudně   více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 5 / 10

Sám doma 2: Ztracen v New Yorku ...

Sám doma 2: Ztracen v New Yorku
Z mého hlediska o trochu   lepší než jednička.   Asi,že to není tak   profláklé...Víckrát jsem   se zasmál, ale zas na druhou   stranu "pasti" více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 6 / 10

Mars (2018)

Mars
Takhle špatný film jsem snad   ještě neviděla. Co to mělo   být? Vždyť to nemělo ani   hlavu ani patu. Všechno   otřesné - herecké výkony,   více >

Autor: Ramilie | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení