reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 21.2.2017 a svátek má Lenka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Producenti

The Producers

Žánr:
Rok:
1968
Délka:
88 minut

Celkové hodnocení filmu Producenti

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60.8% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.6.2009
MARi0
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.1.2013
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.12.2007
Out-Of-Way
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.9.2011
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2016
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.8.2008
radek840
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.12.2011
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.4.2008
iqtiqe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
17.10.2009
lera
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
6.4.2014
Pankáč
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.8.2011
misyn117
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.1.2011
Petunye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.11.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih89236minih89236Trojitý agent (2004) 
Triple agent n
minih44770minih44770Havel jede na dovolenou (2004) [DVD] 
n
minih61466minih61466Bezvadíkyještěprosím (2010) 
Happythankyoumoreplease n
minih44281minih44281Návštěvní den Miloslava Šimka a Jiřího Grossmanna (1969) [TV pořad] 
n
minih67165minih67165Profesionální manželka (2010) 
Potiche n
minih21725minih21725Ve státním zájmu (1978) 
La raison d'état n
minih8735minih8735Hrdinný kapitán Korkorán (1934) 
Hrdinný kapitán Korkorán n
minih51789minih51789Waylonova výchova (2004) [TV film] 
Raising Waylon n
minih8724minih8724Hrdina má strach (1965) 
n
minih35224minih35224Náš příběh (1984) 
Notre histoire n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60.8 %
8   - curil
7   - MARi0
7   - Justik66
6   - Out-Of-Way
7   - Kycky
5   - rosta12
4   - radek840
5   - Area
4   - iqtiqe
4   - lera
9   - Pankáč
8   - misyn117
5   - Petunye
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141401
Osobností: 605789
Fotografií: 526198
Plakátů: 253746
Obsahů a biografií: 130194

Poslední komentáře

Nepřítomnost (2011)

Odpad

Nepřítomnost
K tomuto pseudofilmu jen velmi   stručný komentář : i   průjem může být   amatérský a   nízkorozpočtový. Total hnus   a naprostá ztáta času

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

The Invitation (2015)

Pozvání k zívání

The Invitation
Pokud se chcete téměř 90   minut rýpat nožíkem ve   stole nebo si čistit nehty(je   možno i obráceně) potom   snímek vřele doporučuji.   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

Kosmo (2016) [TV minisérie]

Kosmo
Nemůžu jinak. I přes to,   že podle mě seriál ztratil   po prvních dvou dílech dech,   aby se na konci zase trochu   nadechl, je to asi   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 10 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík
Výborné. Asi to není styl   homoru pro každého a občas   jde některý díl až za   hranu (celkově je kvalita   dílů dost různá), ale v   celkovém více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Hodiny zoufalství (1955)

Hodiny zoufalství
Poměrně slušný příběh i   herecké výkony - na tu dobu.   Ženy jsou jako vždy mírně   teatrální, dítě je na   facana, ale nakonec všechno   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.605/0.576