Zari
ohodnotit

Přistání naslepo

Ground Control

Další název:
Jet (UK);
Rok:
1998
Délka:
93 minut
„Panika v řídící věži.“

Obsah filmu Přistání naslepo

 
Jack Harris byl nejlepší letecký dispečer v branži, byl skutečným esem chicagského letového prostoru, mužem, který dokázal zvládnout a vyřešit i ty nejsložitější situace. Jenže před pěti lety došlo k letecké katastrofě, která ho připravila o všechno. Přestože nebylo možné, aby jí Jack zabránil, dával si ji za vinu a od té chvíle ztratil svou pověstnou odvahu. Jeho do té doby úspěšný osobní i profesionální život a jediné co mu zůstalo jsou výčitky a poslední pilotova slova, která se vytrvale vracejí, aby jitřily Jackovy vzpomínky. Jednoho dne se Jackovi ozve jeho přítel a učitel T.C. Bryant a požádá ho, aby přijal nenáročný záskok na letišti...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
dvd obal  Nahrát trailer k filmu
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Distribuční verze:
česky, dabováno
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Přístupno:
od 12 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Přistání naslepo >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Imo
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.2.2019
Přistání naslepo
Dramatický psychologický příběh z oblasti   náročné práce dispečerů letových provozů.   Výborná dramaturgie, napětí od začátku až   do konce. Perfektné herecké výkony. Smekám.
rankinfitch
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 9.3.2009
Kiefera Sutherlanda fakt můžu, ale tenhle film   beru radši jako "krok stranou". Celkem   zajímavý námět, ale zpracovaný naprosto   nudně a bez nejmenší kapky napětí. Hlavně   že na konci je srdceryvná hudba a rádoby   "happyend". Kiefer i Robert Sean Leonard   se snaží seč jim síly stačej, ale tenhle film   prostě nemůže stát na jednom, respektive dvou   hercích. Fakt nuda.
Tom_Hardy
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.1.2008
Ukázkový příklad toho, že i naprosté   dějové klišé lze zachránit prostřednictvím   zdatně budovaného napětí a dobrých hereckých   výkonů.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama