Zari
ohodnotit

Příšery útočí

Attack of the Beast Creatures

Žánr:
Rok:
1985
Délka:
82 minut

Obsah filmu Příšery útočí

 
Zámořská plavba se v příšerné bouři změní v krvavé peklo. Zuřivý oheň na palubě pohřbí loď do tmavých nočních vod Atlantiku. Lidé plni hrůzy hledají spásu v záchranných člunech. Vydáni osudu na pospas, doplují k opuštěnému ostrovu a vydají se společné hledat vodu a potraviny. Na každém kroku však najdou jen zkázu a smrt. Namísto vody kyselina a odevšad útočí hejna malých příšer, které svými ostrými zuby vytrhávají kusy masa z těl lidí. Marně hledají úkryt…
Cinema 1992/7/61

Autor/Zdroj: /Cinema

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Pitryx
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 7.7.2024
Když jsem viděl ty malé potvory, hned jsem   věděl, že už film znám. Takže jsem vlezl do   svého soukromého archivu, kde jsem nalezl tento   záznam ze dne 10. IX. 1992. Zde uvádím toto:   Nestvůry tvoří malá dřevěná loutka   indiána. Jediný záběr na chlapa, co spadne do   kyseliny, a to je vše. Debilovina. Snímek jsem   měl z videopůjčovny pod názvem „Nestvůry   útočí“. Nu, k ostrému hodnocení, byť   stylisticky nedokonalého, nemám ani co dodat,   ani důvod k jeho změně.
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 18.9.2008
Copak že to povídá ten oficiální titulek? Tak   abych to uvedl na pravou míru: 1) zuřivý oheň   na palubě- redukován na strnulý záběr stínu   potápějící se lodi; 2) Lidé na záchranných   člunech- viděl jsem jeden; 3) Na každém kroku   smrt- 80% náplně děje tvoří cesta odnikud   nikam, tak kde je ta smrt?; 3) Hejna příšer-   dají se spočítat do deseti; 4) Vytrhávají   kusy masa- lidé polití červenou barvou a   nepřesvědčivá jatka, takže žádné   maso.

Takže asi tak. Ale jinak docela legrace,   z které mohli filmaři udělat skvostnou hrůzu   trochu lepším scénářem a větším   rozpočtem, tj. trochu zapracovat na gore a dát   přišerám oči. Ano, oči, jejich panenkovitost   totiž srážela hrůzu monster o více jak 80%.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Sonserai Lee

Lee Sonserai

Naposled navštívené:
Sonserai Lee

Lee Sonserai