Příšery útočí (1985)

Příšery útočí (Attack of the Beast Creatures)
37.5 %
 
 

Attack of the Beast Creatures

    Žánr: horor
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 82 min.
POZOR, SPOILER

Někde v severním Atlantiku v roce 1920 ztroskotala loď. Pár lidí se však zachránilo. Nyní jsou na loďce a rádi by ke břehu. K jakémukoli. Všech osm jich pak konečně přistane. Je to pět mužů. Philip, Case Quinn, Pat, John Trieste a Morgan, a tři ženy. Paní Gordonová, Cathy, a Diane. Je tu ještě jeden pasažér, Bruin, ale ten je skoro mrtvý.

Trosečníci se vydávají na průzkum okolí. Pat najde vodu a hned tam strčí hlavu. Jenže když se zvedne, tak ji má celou od krve a je po něm. Tři muži pohřbívají Pata a ostatní sbírají bobule. U toho paní Gordonovou něco kousne.

Dva trosečníci jdou zpět ke člunu. Tak zjistí, že z Bruina zbyla jen kostra. Nastane noc a lidé jsou napadání nějakými malými potvorami. Malé mrchy koušou jako vzteklé a lidé se brání. Napoprvé vcelku úspěšně. Poté postupují dále lesem a sem tam je obludky potrápí. Navíc je Morgan zraněn. Paní Gordonová nalézá nezávadnou pitnou vodu, takže toho využijí.

Další boj s potvůrkami však již nekončí tak dobře jako první. Mimo paní Gordonové sice přežili, ale také jsou všichni někde pokousaní. Gordon zblbne tak, že uteče a ostatní pokračují. A najdou místo, kde je spousta potvor a nějaká modla. Trosečníci je neruší a odplíží se. Jenže na tomto ústupu zahyne další z nich a jiný zase zjistí, že pozbyli člun. Zdá se, že je jejich osud zpečetěn…  Autor: Pitryx

režie:
Michael Stanley
 
 
hraje:
Robert Lengyel, Julia Rust, Frank Murgalo
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.