reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Případ ještě nekončí

Rok:
1957
Délka:
78 minut
Premiéra v ČR:
19.9.1957

Celkové hodnocení filmu Případ ještě nekončí

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66.4% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.9.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.8.2012
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.6.2006
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.7.2010
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.11.2014
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.3.2014
nufik001
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.11.2014
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.11.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.6.2010
antoninsestak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.12.2010
motelij
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.6.2015
AgentBláha
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.8.2012
paramba
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.12.2007
robert55
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
28.1.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih50285minih50285Far Cry (2008) 
Far Cry n
minih4614minih4614V cirkuse (1939) 
At the Circus n
minih40752minih40752Libertin (2005) 
The Libertine n
minih43269minih43269Konec hry (2006) 
End Game n
minih16816minih16816Pozor, děti se dívají (1977) 
Attention, les enfants regardent n
minih63525minih63525Action (1980) 
Action n
minih44684minih44684Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street (2007) 
Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street n
minih100837minih100837Jako nikdy (2013) 
Jako nikdy n
minih122080minih122080Lovci bájných relikvií (2013/1) [TV film] 
The Hunters n
minih57763minih57763Soudce a drahokam (1983) [TV inscenace] 
Soudce a drahokam n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66.4 %
7   - Erkul
7   - curil
8   - clara.bow
7   - hvezdyn
8   - martin.stu
6   - melakara
10 - nufik001
6   - oulisna
6   - rosta12
6   - antoninses
7   - motelij
6   - AgentBláha
6   - paramba
3   - robert55
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141613
Osobností: 606600
Fotografií: 526613
Plakátů: 253979
Obsahů a biografií: 130311

Poslední komentáře

The Awakening (2011)

Procitnutí

The Awakening
Británie po I. světové   válce je zemí, kde je nejen   plno žalu ale i podvodníků   na tomto se snažících   vydělat. Florance je mladá   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 5 / 10

100 žhavých tygřic (2002)

100 žhavých tygřic
Vydržela jsem asi tak   patnáct minut...ztráta   času, takže jsem asi   podváděla, když jsem tento   paskvil dala do zhlédnutých.

Autor: collen | Hodnocení: 2 / 10

Terminator: Genisys (2015)

Terminator: Genisys
Vysoké hodnocení moc   nechápu. Co se dalo o   Terminátorech říct, bylo   už řečeno. Tohle byl tak   nudný protlak, že se na to   nedalo koukat. Prostě jsem to   vypnul. Humus.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Nebuďte policajta (1988)

Zdravé jádro policie očišťuje svět....

Nebuďte policajta
Nadprůměrný drsný krimi /   thriller, který má   zajímavý námět. A to že   uvnitř Policie ve Francii je   tajná organizace, která s   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Batman navždy (1995)

Batman navždy
Průměrný díl, který ale   mám docela rád. Val Kilmer   mi jako Batman nevadí, Nicole   Kidman je zde k nakousnutí,   ale hlavní devízou filmu, více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.514/0.492