reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Případ Halifaxová: Sladké sny [TV film]

Halifax f.p: Sweet Dreams

Žánr:
Rok:
1996
Délka:
92 minut

Celkové hodnocení filmu Případ Halifaxová: Sladké sny

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.2.2009
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.5.2007
Blanche21
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.11.2010
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.1.2011
Brikca
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.4.2009
kvaca
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.5.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih5142minih5142Citlivá místa (1987) 
n
minih88804minih88804Hostitel (2013) [2k digital] 
The Host n
minih43924minih43924Dvanáctiletí (2005) 
Twelve and Holding n
minih38825minih38825Nejcennější co mám (1976) 
Docteur Françoise Gailland n
minih51262minih51262Veľký rešpekt (2008) 
Veľký rešpekt n
minih35027minih35027Dilema (1985) 
Dilema n
minih28303minih28303Ze života pubescentky (1999) [TV film] 
n
minih25192minih25192Letiště 77 (1977) 
Airport 77 n
minih43600minih43600Highlander 5 (2007) 
Highlander: The Source n
minih41505minih41505Horská hlídka (2004) 
Kekexili n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80 %
7   - Lienocka22
7   - Faye
8   - Blanche21
9   - Milicent
7   - Brikca
10 - kvaca

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

38 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

ČT2 - Krajem čapích hnízd

12:50 - 13:15

18 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

13:00 - 14:05

8 minut již uběhlo
57 minut zbývá do konce

Prima - Jake a Tlusťoch (1987) [TV ser...

12:15 - 13:20

53 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140631
Osobností: 602778
Fotografií: 521019
Plakátů: 252318
Obsahů a biografií: 129671

Poslední komentáře

Černý Petr (1963)

Černý Petr
Tak já nevím jak to   hodnotit. Něčím mne to   fascinuje, a přitom je to   blbina. Pan Forman je   „zákeřný“ režisér.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Skála (1996)

Skála
Jestli jsem se dívala se   slušným nadšením až do   konce, na tom má zásluhu   především Sean Connery a   Nicolas Cage a pak i příběh   více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Příchozí (2016)

Příchozí
Příchozí je jeden z těch   sci-fi filmů,po kterém   musíte dlouho po projekci   přemýšlet a který ve vás   delší dobu rezonuje   závěrečnou více >

Autor: karlosphonic | Hodnocení: 7 / 10

Dračí princ (2015)

Dračí princ
Ruských filmů je v našich   televizích jako šafránu. A   občas, asi tak jednou za rok,   někdo dostane odvahu ruský   film promítnout. A třeba se více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 8 / 10

Master & Commander: Odvrácená st...

Master & Commander: Odvrácená strana světa
Historických filmů o   námořních bitvách je jako   šafránu a tak potěší,   když se čas od času jako   zázrakem něco takového   objeví. Master & více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.365/0.342