reklama
 
ohodnotit

Případ Halifaxová: Nebezpečné lži

Halifax f.p: Lies of the Mind

Další název:
Halifaxová, soudní psychiatr: Vylhané vzpomínky
Země:
Rok:
1994

Celkové hodnocení filmu Případ Halifaxová: Nebezpečné lži

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 81.4% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.3.2008
Omnibus
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.10.2012
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.5.2007
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.1.2011
Blanche21
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.11.2010
Brikca
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.4.2009
kvaca
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.5.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih76807minih76807Vraždy v Yorkshiru: 1974 (2009) 
Red Riding: In the Year of Our Lord 1974 n
minih36902minih36902Blueberry (2003) 
Muraya: L'expérience secrète de Mike Blueberry n
minih42365minih42365Rytíři nebes (2006) 
Flyboys n
minih33973minih33973Cokoliv (2003) 
Anything Else n
minih41989minih41989Křižáci (1960) 
Krzyzacy n
minih44464minih44464Římanka (1955) 
La Romana n
minih21733minih21733Upír Nosferatu (1921) 
Nosferatu, eine Symphonie des Grauens n
minih45390minih45390Suddenly, Last Summer (1959) 
Suddenly, Last Summer n
minih13592minih13592Náš dědek Josef (1976) 
Náš dědek Josef n
minih30829minih30829Kněžna de Clèves (1960) 
La Princesse de Clèves n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

81.4 % (7)
9   - Lienocka22
7   - Omnibus
8   - Faye
8   - Milicent
8   - Blanche21
7   - Brikca
10 - kvaca
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151293
Osobností: 635361
Fotografií: 575931
Plakátů: 273964
Obsahů a biografií: 139070

Poslední komentáře

Turbotarantule: Láva poraženým (...

Turbotarantule: Láva poraženým
Celekm dobrá kravina na jedno   pobavení, film se snaží si   dělat srandu z velkejch   filmů viz. různé postavy   nebo plakáty, které můžete   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Neznámý voják (2017)

SUOMI FINLAND PERKELE!!!

Neznámý voják
Je to hrozně dlouhý PERKELE.   Je to podle knihy a toto je   minimálně třetí film na   dané téma PERKELE. Výborná   kamera, zvuky, krásná   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Den, kdy unesli papeže (1995) [T...

Den, kdy unesli papeže
Slabé hodně slabé. Ale co   čekat, když to režíruje   František Filip a je to   napsaný podle nějakýho   brazilskýho levicovýho   revolucionáře. 3 hvězdy   víc ani ťuk.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 3 / 10

Kingsman: Zlatý kruh (2017)

PROCESOR!

Kingsman: Zlatý kruh
Jasně, že zase půjde o   záchranu světa, tedy spíše   narkomanů. Jasně, že   stopáž se bude pomalu a   jistě blížit třem hodinám   a to jako více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 4 / 10

Desierto (2015)

PROCESOR!

Desierto
Samozvaný ochránce hranice   mezi USA a Mexikem vstupuje   na scénu. Poslechne si jaký   bude počasí, nabije pušku,   pohladí pejska, který je více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.286/0.235