ohodnotit

Případ Halifaxová: Nebezpečné lži

Halifax f.p: Lies of the Mind

Další název:
Halifaxová, soudní psychiatr: Vylhané vzpomínky
Země:
Rok:
1994

Celkové hodnocení filmu Případ Halifaxová: Nebezpečné lži

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 81.4% (7 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.3.2008
Omnibus
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.10.2012
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.5.2007
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.1.2011
Blanche21
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.11.2010
Brikca
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.4.2009
kvaca
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.5.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih6117minih6117Desperado (1995) 
Desperado n
minih31952minih31952Srdce v Atlantidě (2001) 
Heart's in Atlantis n
minih24287minih24287Želví nindžové 2 (1991) 
Teenage Mutant Ninja Turtles II: The Secret of the Ooze n
minih56748minih56748Opravdová kuráž (2010) 
True Grit n
minih35176minih35176Hodina tance a lásky (2002) [TV film] 
n
minih44328minih44328Tlustý a hubený (1961) 
Gruby i chudy n
minih40453minih40453Zrození (2004) 
Birth n
minih11485minih11485Likvidátor (1996) 
Eraser n
minih24530minih24530Vojnarka (1936) 
n
minih43984minih43984Madame Sans Gêne (1962) 
Madame Sans Gêne n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

81.4 % (7)
9   - Lienocka22
7   - Omnibus
8   - Faye
8   - Milicent
8   - Blanche21
7   - Brikca
10 - kvaca
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 159527
Osobností: 652411
Fotografií: 611471
Plakátů: 293075
Obsahů a biografií: 146605

Poslední komentáře

The Cloverfield Paradox (2018)

The Cloverfield Paradox
Energetická krize už   dosáhla takové výše, že   se po technické stránce   začala řešit. A jak to   dopadlo s testem jednoho   takového více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 7 / 10

Into The Dark - Flesh & Blood (2...

Into The Dark - Flesh & Blood
Vždy mě fascinuje, jak za   ostěním amerických   baráčků existuje další   svět. Prohání se v něm   vačice a mývalové, sem tam   i nějaký více >

Autor: curil | Hodnocení: 8 / 10

Rozpuštěný a vypuštěný (1984)

Rozpuštěný a vypuštěný
Skvělý humor, dnes už   bohužel skoro na vymření,   podpořený skvělými herci.   Dvojice Smoljak a Svěrák je   zárukou kvality a skvělých   dialogů.

Autor: Krupe | Hodnocení: 9 / 10

Uteč (2017) [2k digital]

Uteč
Začátek příběhu   předznamenává podobnost se   snímkem 'Hádej, kdo dnes   přijde na večeři' (1967).   Bílá holka chodí s černým   klukem, v více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Rána na oplátku (1956)

Rána na oplátku
V roce 1956 natočili v   Hollywoodu 66 westernů, to je   na padesátá léta o maličko   horší standard, ale i tak je   z čeho vybírat. Moc jsem se více >

Autor: Petrkey | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.224/0.207