reklama
 
ohodnotit

Princezna [TV film]

Princess

Další název:
Princezná
Žánr:
Země:
Rok:
2008
Délka:
85 minut
„Pohádkové říši hrozí zkáza! Najde se někdo, kdo ji zachrání?“

Celkové hodnocení filmu Princezna

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.5% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
15.6.2013
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.3.2009
georginaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.3.2009
Ondrej_pribehar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.3.2012
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
26.12.2011
Persefonia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.3.2012
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.7.2009
vampyer
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.1.2010
IZiz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.12.2011
Sandruska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.3.2009
dlapi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.11.2008
Wabasha
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.8.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih30351minih30351Tichý Don (2006) 
Тихий Дон n
minih7045minih7045Hroši v Africe (1979) 
Io sto con gli ippopotami n
minih9250minih9250Jade (1995) 
Jade n
minih26425minih26425Čisté ruky (1956) 
Čisté ruky n
minih21226minih21226Trable prcka Binka (1994) 
Baby's Day Out n
minih15761minih15761Pevnost (1983) 
The Keep n
minih14188minih14188Neviditelný muž (1933) 
The Invisible Man n
minih19336minih19336Somrák z Beverly Hills (1986) 
Down and Out in Beverly Hills n
minih81950minih81950Bez zpáteční jízdenky (1971) 
Un aller simple n
minih53483minih53483Slečna Marplová: Nultá hodina (2007) [TV film] 
Marple: Towards Zero n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62.5 % (12)
2   - curil
7   - Justik66
6   - georginaa
8   - Ondrej_pri
4   - luan66
5   - Persefonia
9   - oulisna
7   - vampyer
7   - IZiz
8   - Sandruska
6   - dlapi
6   - Wabasha

TV Program

ČT1 - Úsměvy Valérie Zawadské

07:50 - 08:30

8 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

ČT2 - Studio Kamarád (1980) [TV cykl...

07:30 - 09:00

28 minut již uběhlo
62 minut zbývá do konce

NOVA - My z Kačerova (1987) [TV seriá...

07:10 - 08:00

48 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

07:40 - 08:10

18 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152374
Osobností: 636552
Fotografií: 578566
Plakátů: 275684
Obsahů a biografií: 139844

Poslední komentáře

Vlna (2015)

Vlna
Geirangerfjord je ledovcový   fjord na západě Norska v   Møre og Romsdal. Je 15 km   dlouhý, a tvoří jednu z   větví velkého Storfjordu. A   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Válečník oceánu (2016) [TV seriá...

Whale Wars 2

Válečník oceánu
Nepochopiteľne prehliadané   pokračovanie seriálu Whale   Wars. Sledujeme akcie troch   lodí flotily Sea Shepherd a   jednej lode Greenpeace,   více >

Autor: whack | Hodnocení: 10 / 10

Amazing Spider-Man 2 (2014) [2k ...

Amazing Spider-Man 2
Nový trend je, zdá se,   obsadit co   nejnesympatičtější hrdiny   a když se jedná o   superhrdinu, tak musí   zachránit co nejvíc   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Slzy slunce (2003)

Slzy slunce
Afričani brečí, když je   amíci zanechají doma v   Africe. Proč nechtějí   zůstat doma? Střílení je   baví a klidně to můžou   praktikovat na svých   bližních.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 3 / 10

Cop Car (2015)

Cop Car
║Rozpočet   $-miliónov║Tržby USA   $134,552║Tržby Celosvetovo   $143,000▐ Taká haluška.   Soplaví chalani sa dostanú k   opustenému policajnému autu   a ich dobrodružstvo sa môže   začať. /55%/

Autor: T2 | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.288/0.254