Zari
ohodnotit

Příběh Piery

Storia di Piera

Další název:
Geschichte der Piera, Die; Histoire de Piera, L' ; The Story of Piera
Žánr:
Země:
Rok:
1983
Délka:
105 minut

Komentáře k filmu Příběh Piery

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 1
Omnibus
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.10.2012
Autobiografická kniha   herečky Piery Degli Esposti   - filmy podle skutečně   žijících postav ty já   můžu. Ale incest s   vlastními rodiči ? A dokonce   s Mastroiannim ?! No to mi ho   vyndej, to snad ani nemám   zapotřebí vidět... No ale   známý režisér, v Cannes   1983 cena pro Hannu   Schygulla... No tak mě zabte,   já jsem TO viděl.
  Předesílám, že incest   zásadně neschvaluji a to   ani blahé paměti Caligulovi,   ani dnes fotografovi   Saudkovi, přestože na té   slavné polibkové fotce jim   (jemu a jeho vlastní dceři)   to moc sluší :-)   Nicméně, pokud to u tématu   incestu nebude znít   nepatřičně, film je   natočen s jistou dávkou   poetiky a kromě tu   explicitního, tu jen   náznakového zobrazování   nejrůznějších sexuálních   zkušeností čiperné   holčiny (však měla být po   kom...) obsahuje i dost   jiných, sexuprostých   ,silných a znepokojivých   obrazů ze života. Viz např.   elektrošoky na psychině.   Lidé znalí ocení...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama