ohodnotit

Přetržené řetězy [TV film]

The Broken Chain

Žánr:
Rok:
1993
Délka:
76 minut
„Když se proti sobě postavily dva světy, nedokázal nikdo udržet mír.“

Celkové hodnocení filmu Přetržené řetězy

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
whack
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.4.2012
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.9.2009
Ed
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.2.2006
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.3.2011
Manučao
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.5.2018
respect
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.12.2018
victorio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.6.2011
Olda58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
11.7.2010
Tullam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.5.2014
Evanek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.1.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih27347minih27347Hořící peklo (1997) 
Firehouse n
minih51285minih51285Nic než pravda (2008/2) [TV pořad] 
Nic než pravda n
minih9329minih9329Jako štvaná zvěř (1995) 
Fair Game n
minih37063minih37063Meatballs 4 (1992) 
Meatballs 4 n
minih34393minih34393Oko (2002) 
Jian Gui / Gin gwai n
minih9957minih9957Agent 3S3: pas do pekla (1965) 
Agente 3S3: passaporto per l'inferno n
minih18561minih18561Sedm (1995) 
Seven n
minih22216minih22216Věčně mladý (1992) 
Forever Young n
minih42369minih42369Pomsta bratra (2003) 
I'll Sleep When I'm Dead n
minih24555minih24555Slunovrat (2008) 
Solstice n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80 % (10)
10 - whack
5   - R.RICKIE
7   - Ed
7   - Milicent
8   - Manučao
8   - respect
7   - victorio
10 - Olda58
10 - Tullam
8   - Evanek

TV Program

ČT1 - Události v regionech (2014) [T...

05:30 - 05:59

28 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

ČT2 - Tři koťata

05:05 - 05:59

53 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

NOVA - Snídaně s Novou (1994) [TV poř...

05:55 - 08:30

3 minut již uběhlo
152 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

03:10 - 06:40

168 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154590
Osobností: 640017
Fotografií: 588861
Plakátů: 279972
Obsahů a biografií: 141636

Poslední komentáře

Wind River (2017)

Wind River
Dobrodružný thriller Wind   river je film přesně podle   mého gusta. Krásná   příroda, napětí   jednoduchá zápletka a   uvěřitelný příběh spolu více >

Autor: Charlie35

Upgrade (2018)

PROCESOR!

Upgrade
Moc sem od toho nečekal, ale   dostal sem výbornou zábavu.   I když se mi moc nechce   věřit, že v takové   přetechnizované době s   dronem na více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 7 / 10

Venom (2018)

PROCESOR!

Venom
Nějak tyhle komiksichty   nemusím, ale nikomu je   neberu. Každému se líbí   holt něco jiného. Tenhle   emzák co vstoupil do   investigativního více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 8 / 10

Tisk (2018) [TV minisérie]

Kvalitka.

Tisk
Asi nie pre každého, ale kto   má rád záležitosti, nad   ktorými tvorcovia zjavne   premýšľali, ten si   pošmákne.
Precízny Ben   Chaplin, více >

Autor: Knell | Hodnocení: 10 / 10

Škola otců (1957)

Škola otců
Velmi dobrý film, který   však do průměru sráží   nedokončené drobné   kapitolky. Například já   bych rád viděl, jak   kultivovaný kantor více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.236/0.198