reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 27.2.2017 a svátek má Alexandr. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Předměstí

subUrbia

Žánr:
Rok:
1996
Délka:
118 minut
Premiéra v ČR:
11.9.1997
"Jednou budu mrtvej, ale teď ještě žiju!" Noční blues o tom, že když nemáš cíl, je život jenom čekání.“

Celkové hodnocení filmu Předměstí

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.1.2009
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.1.2015
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.12.2008
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.8.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.8.2008
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.1.2017

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih43949minih43949Konec sázek (1997) 
Rien ne va plus n
minih5163minih5163Cizinec (1967) 
Lo straniero n
minih35813minih35813Bratři, jak se patří (2003) 
Stuck on You n
minih24518minih24518U snědeného krámu (1933) 
n
minih126373minih126373Prázdnota (2014) 
Waste Land n
minih43515minih43515Air Buddies - Štěnata (2006) 
Air Buddies n
minih24686minih24686Sobota (1944) 
n
minih48645minih48645Nezvaná (2008) 
The Uninvited n
minih3075minih3075Angie (1993) 
Angie n
minih23943minih23943Zločiny z vášně (1984) 
Crimes of Passion n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.3 %
8   - curil
9   - ajaajena
7   - Bara.40
8   - Petak69
6   - rosta12
6   - MysteryIll

TV Program

ČT1 - Jsou hvězdy, které nehasnou (2...

14:45 - 15:50

7 minut již uběhlo
58 minut zbývá do konce

ČT2 - Skvosty britského muzea

14:15 - 15:10

37 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

14:05 - 15:00

47 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

14:25 - 15:25

27 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141653
Osobností: 606711
Fotografií: 526705
Plakátů: 254017
Obsahů a biografií: 130354

Poslední komentáře

Kočár nejsvětější svátosti (1962...

Kočár nejsvětější svátosti
První polovina ještě jakž   takž ušla. I s marným   čekáním na nějaký humor.   Druhá už se nedala. Přesto   jsem to jel podruhé, protože   mi více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Na startu je delfín (1974)

Na startu je delfín
Blbina a navíc k uzoufání   nudná. Vlasta to trošku   oživuje, ale je nakrátko a   málo. Prostě film o ničem.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Psí dostihy (1983)

Psí dostihy
Některým hercům se moc   nechtělo že? Nina Švábová   byla dost hrozná. Ale klidně   pominu drobné chybičky,   když se mi to líbí celkově   a to více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Modrý drak (2012)

Modrý drak
Aniž jsem pochopil   CTCHBŘ. Takže neumím   vysvětlit, proč jsem to po   čtvrthodině   nevypnul.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Otec Kondelík a ženich Vejvara (...

Otec Kondelík a ženich Vejvara
Skvělý film, skládající   se z drobných perliček.   Neviděl jsem původní   „seriál“, takže nemohu   srovnávat, ale domnívám se,   že zvuková více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.807/0.786