ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Předčasná úmrtí - Dobře namíchaný Jiří Adamíra

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 81.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
9.8.2018
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.12.2010
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.10.2014
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.9.2009
caligari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.12.2007
BOS3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.10.2009
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.5.2009
corado
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.3.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih20415minih20415Tajemná záře nad Pacifikem (1980) 
The Final Countdown n
minih36921minih36921Spolek machrů (2002) 
Cheats n
minih133202minih133202Liza, liščí víla (2015) 
Liza, a rókatündér n
minih3924minih3924Téměř milostný příběh (1980) 
Počti ljubovna istorija n
minih107498minih107498Kid Blue (1973) 
Kid Blue n
minih23577minih23577Zamilovaný blázen (1981) 
Innamorato pazzo n
minih146717minih146717Podivné vraždy (2010) 
Christopher Roth n
minih16216minih16216Karate tiger 3: Pokrevní bratři (1989) 
No Retreat, No Surrender 3: Blood Brothers n
minih9271minih9271Jak je důležité míti Filipa (1952) 
The Importance of Being Earnest n
minih24621minih24621Týden v tichém domě (1947) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

81.3 % (8)
10 - curil
8   - Serpentina
8   - cerfik
7   - R.RICKIE
9   - caligari
9   - BOS3
5   - jambroz58
9   - corado

TV Program

ČT1 - Studio 6 (1994) [TV pořad]

05:59 - 09:00

163 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

ČT2 - Kouzelná školka (1999) [TV poř...

08:30 - 09:00

12 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

08:40 - 08:55

2 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

08:05 - 08:45

37 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152777
Osobností: 637146
Fotografií: 582048
Plakátů: 276450
Obsahů a biografií: 140205

Poslední komentáře

King Kong žije (1986)

King Kong žije
Už první remake s   rotačákama byl úlet a tohle   už je spíš katastrofa.   Jednak je na filmu hrozně   vidět časový odstup obou   filmů, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 2 / 10

2010: Moby Dick (2010) [Video]

2010: Moby Dick
Je to hrůza, čistá hrůza.   A není ta pěkná horrorová   hrůza. Tohle nezachrání ani   Renée O'Connor, což není   nikdo jiný než Gabriela ze   Xeny.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 1 / 10

Chlupatá odplata (2010)

Chlupatá odplata

Chlupatá odplata
Tenhle film jsem viděla   nedávno poprvé a dost jsem   se nasmála :D jak tam můj   drahý Brendan Fraser bojuje s   těmi zvířaty, kteří mu   více >

Autor: SimcaTerka9315 | Hodnocení: 10 / 10

Mumie: Hrob Dračího císaře (2008...

Mumie: Hrob dračího císaře

Mumie: Hrob Dračího císaře
Miluju Ricka O'Connella a   Jonathana Carnahana v podání   Brendana Frasera a Johna   Hannaha, chybí mi tam, ale   Eve v podání Rachel Weisz.   více >

Autor: SimcaTerka9315 | Hodnocení: 4 / 10

Mumie (2017)

Mumie 2017

Mumie
Tenhle film se mi vůbec   nelíbil. Mumie Ahmanet otce i   svého novorozeného bratra no   hnus. A do toho Tom Cruise a   ten herec jak se jmenuje jak více >

Autor: SimcaTerka9315 | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.297/0.254