NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

Prázdniny v oblacích

Další název:
O letadélku Káněti
Žánr:
Rok:
1959
Délka:
78 minut
Premiéra v ČR:
13.5.1960

Celkové hodnocení filmu Prázdniny v oblacích

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (9 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
22.3.2010
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.4.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
21.5.2010
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.11.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.6.2014
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.2.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.3.2010
Jarda2206
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.10.2017
vecernice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.8.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih9935minih9935S nasazením života (1968) [TV seriál] 
Stawka większa niż życie n
minih6982minih6982Dům snů (1993) 
A Home of Our Own n
minih59747minih59747Irčan (1978) 
The Irishman n
minih73724minih73724Cin cin (1991) 
Cin cin n
minih62495minih62495Obr lidožrout (2008) [TV film] 
Ogre n
minih40390minih40390Hranice odvahy (2002) 
Lone hero n
minih15514minih15514Pasťák (1968) 
Pasťák n
minih26867minih26867Podezření (1970) [TV film] 
Podezření n
minih7422minih7422Extralarge 1: Černý a bílý (1991) [TV film] 
Extralarge: Black and White n
minih18931minih18931Skleněný zvěřinec (1950) 
The Glass Menagerie n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 % (9)
4   - argenson
5   - curil
4   - jarda53
4   - Serpentina
6   - melakara
10 - dederon
6   - rosta12
8   - Jarda2206
7   - vecernice

TV Program

ČT1 - Všechno, co mám ráda

16:45 - 17:15

3 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

ČT2 - Evropa dnes (1999) [TV cyklus]

16:35 - 17:05

13 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

15:55 - 16:57

53 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

15:40 - 16:50

68 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 179547
Osobností: 681253
Fotografií: 720586
Plakátů: 342576
Obsahů a biografií: 163884

Poslední komentáře

S tebou mě baví svět (1983)

S tebou mě baví svět
Ne že bych si to pouštěl   každý rok znovu a znovu, ale   přesto je to zábavný   filmík, který má jen jeden   jediný účel. Pobavit   široké masy. A daří se mu   to i u mne.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 8 / 10

Holky z porcelánu (1974)

Holky z porcelánu
Já se u toho bavím vždy,   když to poslouchám. Hezké   písničky a jednoduchý humor   i pro ty méně náročné.   Intelektuálně to asi   nejvýš více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 8 / 10

Jak rodí chlap (1979)

Jak rodí chlap
No, ehm, jaksi, dobře no.   Nevím, co k tomu napsat.   První povídka se mi líbit   musela. Hory, vichřice,   sníh, to je moje. Děj sice   děs, více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Una sull'altra (1969)

Una sull'altra
Ten ďáblík Fulčík! Vůbec   žádný žánr mu není   cizí. Ještě než se dostal   k čistokrevnému hororu,   oskočil si k giallu, k   westernu, ke více >

Autor: topipig | Hodnocení: 8 / 10

Jiný člověk (2003) [TV film]

Jiný člověk
Průměrnější díl z cyklu   Oběti, avšak stále vcelku   uvěřitelný. Ivo Gogál a   Veronika Žilková hrají   dobře, zbytek je bohužel   více >

Autor: topipig | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení