reklama
 
ohodnotit

Praha - neklidné srdce Evropy

Žánr:
Rok:
1984
Délka:
59 minut
Premiéra v ČR:
1.10.1987

Celkové hodnocení filmu Praha - neklidné srdce Evropy

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.10.2012
jmenuji.se.libor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
18.4.2013
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.4.2014
ponorka.bary
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.10.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.5.2010
troufalka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.11.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih20406minih20406Tchaj Pan (1986) 
Tai-Pan n
minih11404minih11404Lev v zimě (1968) 
The Lion in Winter n
minih30436minih30436Garáž (1979) 
Garaž n
minih18354minih18354S vyznamenáním (1994) 
With Honors n
minih37138minih37138Cizí záležitost (2001) 
The Business of Strangers n
minih39674minih39674Pád Třetí říše (2004) 
Der Untergang n
minih62581minih62581Ondine (2009) 
Ondine n
minih116697minih116697Zítra se vdávám (2010) [TV film] 
Demain je me marie n
minih11972minih11972Maniac Cop 3: Odznak mlčení (1992) 
Maniac Cop 3: Badge of Silence n
minih35342minih35342Žába k zulíbání (2002) 
The Hot Chick n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.3 %
8   - curil
4   - jmenuji.se
8   - melakara
6   - ponorka.ba
6   - rosta12
9   - troufalka

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

00:20 - 00:50

8 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

ČT2 - Kosatky

23:50 - 01:10

38 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

NOVA - Dr. House (2004) [TV seriál]

00:20 - 01:15

8 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

00:05 - 00:35

23 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146363
Osobností: 621546
Fotografií: 550965
Plakátů: 262478
Obsahů a biografií: 134207

Poslední komentáře

V bolestech (2013)

V bolestech
Příliš mi nevyhovuje   filmový styl found footage.   Možná, když začali   převážně mladí filmaři   před více než dvaceti lety   s tímto žánrem, více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Prvek zločinu (1984)

Prvek zločinu
Je to Triédrův první   celovečerák a na prvotinu je   dost hustej. Je to vlastně   „kriminálka“, ale dost   „jiná“. Ještě víc   jiná, než více >

Autor: m6k | Hodnocení: 7 / 10

Král Artuš: Legenda o meči (2017...

Král Artuš: Legenda o meči
Film pojaty spise jako fantasy   nez ze by mel neco spolecnego   s legendou, presto se   zpracovani i podani velmi   povedlo. Herecke obsazeni více >

Autor: Pecik | Hodnocení: 8 / 10

Inconceivable (2017)

Inconceivable
Vyborne drama se zajimavym   hereckym obsazenim a Nicolasem   v roli, ktera mu proste sedi.   Dej chvilemi az hodne drsny,   ale ne zas zbytecne a udrzuje   divaka ve varu. Urcite   doporucuji videt

Autor: Pecik | Hodnocení: 8 / 10

Piráti z Karibiku: Salazarova po...

Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta
Prestoze jsem byl presvedcen,   ze tento dil musi byt   nastavena kase, tak opet   prekvapil a i bez detailni   znalosti predeslych dilu byl   více >

Autor: Pecik | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.555/0.518