ohodnotit

Poutníci

Žánr:
Rok:
1988
Délka:
91 minut
Premiéra v ČR:
1.4.1989
„Divadelní fantazie na verše K.H. Máchy uprostřed šumavských lesů.“

Celkové hodnocení filmu Poutníci

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 45.6% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
21.4.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.3.2010
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
23.1.2011
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
22.10.2013
Rene1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.5.2007
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.4.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.2.2011
HANSIE242
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.1.2017
ladzavs
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
13.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih16834minih16834Práče (1960) 
Práče n
minih127306minih127306Čas beznaděje (2014) 
Time Out of Mind n
minih12099minih12099Maska smrti (1984) [TV film] 
The Mask of Death n
minih66405minih66405Velká cesta (1987) 
Le grand chemin n
minih55000minih55000Takový jsem byl (1999) 
My Life So Far n
minih21742minih21742Úplné bezvětří (1989) 
Dead Calm n
minih45687minih45687Caesar dobyvatel (1962) 
Giulio Cesare, il conquistatore delle Gallie n
minih43012minih43012Půjč mi svou ruku (2006) 
Prête-Moi Ta Main n
minih142719minih142719Tah pěšcem (2014) 
Pawn Sacrifice n
minih132907minih132907Jak přežít loučení se svobodou (2015) 
Cómo sobrevivir a una despedida n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

45.6 % (9)
4   - argenson
4   - curil
4   - Pitryx
2   - martin.stu
5   - Rene1
9   - miroslav22
6   - rosta12
5   - HANSIE242
2   - ladzavs

TV Program

ČT1 - 168 hodin (2006) [TV pořad]

10:20 - 10:50

28 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Sedět na dvou židlích

10:10 - 11:10

38 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

NOVA - Dáma a Král (2017) [TV seriál]

09:50 - 10:55

58 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Prima - Příběhy o lásce: Tajemství rod...

10:20 - 12:15

28 minut již uběhlo
87 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152901
Osobností: 637243
Fotografií: 582165
Plakátů: 276536
Obsahů a biografií: 140320

Poslední komentáře

Střelec (2009) [Video]

Střelec
Terence Hill se podílel   kromě hlavní role i na   režii filmu, někde na   hranicích s Mexikem. A pokud   jej mohu malinko ohodnotit,   tak se více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 3 / 10

CHIPS: Bláznivá hlídka (2017)

CHIPS: Bláznivá hlídka
Trocha streštěnosti a o   zábavu je postaráno.   Vysloužilý závodník na   motorce a druhý závislý na   sexu odhalí ve svých   řadách lupiče obrněných   automobilů z penězi.

Autor: wena | Hodnocení: 6 / 10

Rampage: Ničitelé (2018)

Rampage: Ničitelé
Tři různá zvířata jsou   infikována nebezpečným   patogenem a vlivem toho se   začnou dít věci. Ti vědci   si prostě nedají a nedají   pokoj. A více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Všiváci (2014)

Total shit.

Všiváci
Tenhle "film" mi nestojí za   to, abych si více otloukal   klávesnici.Takže jen   minimální počet 100 znaků   mě donutilo napsat tuto   větu.

Autor: cesta64 | Hodnocení: 1 / 10

Kazišuci (2018)

Kazišuci
Je to odpad, a ještě jednou,   je to kravina, at´ mám těch   sto znaků napsaných. Této   prý komedii se snad nemůže   smát ani zhulená teenka.

Autor: Krupe | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.265/0.231