Zari
ohodnotit

Obsah filmu Poussez pas grand-père dans les cactus

 
Alphonse Ramier je deset let utlačován a ponižován manželkou Clotilde. Jednoho rána si před užaslou ženou zapálí doutník, típne ho o kredenc a odejde. V bance si vyzvedne účet a vyrazí do Paříže. Unavený ruchem velkoměsta skončí večer v nočním klubu na Pigalle, kde si ho manažer splete s vyhlášeným gangsterem Al Gregorem.

Alphonse málem přijde o život, když se objeví ve dveřích baru pravý Al Gregor. Začne série nedorozumění a honiček, do kterých se zapletou nejen dvě hlavní postavy, ale i policejní inspektor odpovědný za zatčení gangstera, slavný psychiatr dr. Braque a další. Nakonec vyjde najevo, že Ramier a Al Gregor jsou dvojčata v...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.3.2021
Bláznivá gangsterská komedie je založena na   obligátní záměně osob. A tak se bodrý   vesničan zaplete s pařížským podsvětím,   když je dvojčetem bosse gangu Al Gregora. To   vše způsobí několik humorných nedorozumění   a z toho vyplývajících honiček s policajty,   nájemným vrahem a vyčůraným slavným   psychiatrem. Francise Blancheho jsem už viděl v   lepších filmech, zde hraje hlavní dvojroli a   sekundují mu další známí herci. Pro   příznivce sportu stojí za to vidět slavnou   lyžařskou hvězdu Marielle Goitschel, držitelku   dvou zlatých olympijských medailí z Innsbrucku   a Grenoblu a sedminásobnou mistryni světa.   Nejzábavnější je, že tento sportovní idol   Francie hraje nejméně sympatickou postavu z   celého filmu - dominantní manželku Alphonse   Clotildu. Dlouho nezapomenu na její vztek a údiv   v očích, když si ušlápnutý manžel zapálí   doutníček a následně ho típne o kredenc.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Theresa Scholze

Scholze Theresa

Paul Scardon

Scardon Paul

Žena od vedle (La Femme d'à côté)

Žena od vedle
La Femme d'à côté

Barry Lyndon

Barry Lyndon
Barry Lyndon

Naposled navštívené:
Theresa Scholze

Scholze Theresa

Paul Scardon

Scardon Paul

Žena od vedle (La Femme d'à côté)

Žena od vedle
La Femme d'à côté

Barry Lyndon

Barry Lyndon
Barry Lyndon