reklama
 
ohodnotit

Poslední noc Marie Stuartovny [TV film]

La derniere nuit

Další název:
Posledná noc Márie Stuartovny
Žánr:
Země:
Rok:
1981

Celkové hodnocení filmu Poslední noc Marie Stuartovny

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 79% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
mia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.11.2007
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.4.2007
Rene1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.5.2007
michal33
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.1.2008
Blanche21
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.11.2008
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.10.2007
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.4.2010
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.7.2009
veryold3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.10.2007
milpa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.4.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih40581minih40581Hot Wheels Acceleracers: Rychlost ticha (2005) 
n
minih42190minih42190ROMing (2007) 
n
minih16749minih16749Pověst o stříbrné jedli (1973) 
Pověst o stříbrné jedli n
minih9962minih9962Karate Kid 2 (1986) 
The Karate Kid II n
minih37817minih37817Dynastie Nováků (1982) [TV seriál] 
Dynastie Nováků n
minih18261minih18261Rychlý jako blesk (1992) 
Rapid Fire n
minih39663minih39663Můj miláček Klementina (1946) 
My Darling Clementine n
minih17041minih17041Prohnilí proti prohnilým (1990) 
Ripoux Contre Ripoux n
minih28150minih28150Malý Nicky - Satan Junior (2000) 
Little Nicky n
minih24748minih24748Touha zvaná Anada (1969) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

79 %
8   - mia
8   - catamount
5   - Rene1
9   - michal33
8   - Blanche21
8   - phorsky1
8   - POMAJZ
7   - tvo
8   - veryold3
10 - milpa
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147863
Osobností: 626282
Fotografií: 561829
Plakátů: 266440
Obsahů a biografií: 135740

Poslední komentáře

Sněhurka a lovec (2012)

Sněhurka a lovec
Srovnání filmu s Johankou z   Arku je   příznačné.Kostýmy,   výpravu a triky hodnotím   pozitivně, ale to je pro moje   divácké ego málo.

Autor: collen | Hodnocení: 6 / 10

1890 (2017) [TV seriál]

Komediant

1890
Seriál jsem již viděl celý   a líbí se mi spojení   češtiny a slovenštiny kde   se nemusí předabovávat.   Dobře vystižená povaha   lidí v té více >

Autor: Akrobat

Vše je ztraceno (2013) [2k digit...

Vše je ztraceno
Zajímavý film, kde se toho   tolik nenamluví, ale o to   víc se koná. Zkušený   jachtař má tolik smůly,   kolik jí leckdo nemá za   celý život. více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 7 / 10

Vetřelec: Covenant (2017)

Velmi dobré

Vetřelec: Covenant
Jo, je to fajn snímek. sice   běží stále na stejné   dějové lince, která se dá   snadno předvídat, ale je to   film na který se dá koukat.   více >

Autor: Ryback | Hodnocení: 7 / 10

Fantom z Jižáku (2014) [TV epizo...

Fantom z Jižáku
Během jednoho týdne je   dopaden násilník, který   přepadal ženy v domech, ve   výtahu nebo na schodišti a   znásilnil jich dokonce 11.   Teď i více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.334/0.291