reklama
 
ohodnotit

Poslední noc Marie Stuartovny [TV film]

La derniere nuit

Další název:
Posledná noc Márie Stuartovny
Žánr:
Země:
Rok:
1981

Celkové hodnocení filmu Poslední noc Marie Stuartovny

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 79% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
mia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.11.2007
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.4.2007
Rene1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.5.2007
michal33
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.1.2008
Blanche21
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.11.2008
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.10.2007
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.4.2010
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.7.2009
veryold3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.10.2007
milpa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.4.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih16683minih16683Pošetilost mocných (1971) 
La folie des grandeurs n
minih14335minih14335Ninjova pomsta (1983) 
Revenge of the Ninja n
minih14259minih14259Něžné kuře (1978) 
Tendre poulet n
minih4484minih4484Borsalino (1970) 
Borsalino n
minih23065minih23065Vymítač ďábla (1973) 
The Exorcist n
minih12252minih12252Mechanický pomeranč (1971) 
A Clockwork Orange n
minih13940minih13940Nekonečný příběh 3 (1994) 
The Neverending Story III. n
minih36800minih36800Vysoká hra (2002) [TV film] 
Framed n
minih23266minih23266West Side Story (1961) 
West Side Story n
minih23544minih23544Zákon pouště (1989) [TV minisérie] 
Il Principe del deserto / Lion of the Desert n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

79 % (10)
8   - mia
8   - catamount
5   - Rene1
9   - michal33
8   - Blanche21
8   - phorsky1
8   - POMAJZ
7   - tvo
8   - veryold3
10 - milpa
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152456
Osobností: 636666
Fotografií: 579173
Plakátů: 275838
Obsahů a biografií: 139915

Poslední komentáře

Taxi, taxi (2000)

Taxi, taxi
Policejní inspektor Émilien   a taxikář Daniel jsou zpět.   Tentokrát mají co do   činění s japonskou Yakuzou.   Starý dobrý francouzský   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Vím, že jsi vrah (1971)

Vím, že jsi vrah
Už od počátku víme, že   vraždí Jiří Adamec   (Pavel), ale nevíme, že v   pozadí je ještě někdo   jiný. To finální rozuzlení   nemá chybu! Že více >

Autor: topipig | Hodnocení: 10 / 10

2:22 (2017)

PROCESOR!

2:22
Tak ten lepší průměr je   hodně s odřenejma ušima.   Tak začátek byl celkem   dobrej. Akorát moje   maličkost nechápe proč tam   dávají zmatený více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Vezmeš si mě, kámo? (2017)

NEee

Vezmeš si mě, kámo?
Neee, je tu paradoie filmu   Kdyz si Chuck bral Larryho,   ktera je top. Ale tohle je   vazne pruser, vubec zadna   sranda

Autor: Pswat | Hodnocení: 3 / 10

Gripsholm (2000)

7*

Gripsholm
Nedávno jsem viděl seriál   Babylon Berlín a tenhle   kousek mi ho připomněl.   Dobou i zpracováním.  
Trochu mě mrzelo, že se   člověk více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.088/0.052