Zari
ohodnotit

Poslední hřích

The Last Sin Eater

Žánr:
Rok:
2007
Délka:
117 minut
„Neskutečný příběh podle světoznámého románového bestselleru Francine Rivers The Last Sin Eater (Pojídač hříchů)“

Komentáře k filmu Poslední hřích

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
veverka-zrzka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.1.2010
Tak tomuto říkám napínavý   příběh. Až do konce tají,   kdo je pojídač hříchů.   Film poukazuje na víru v   boha. A bůh mi odpustí,   protože nejsem věřící. Z   vesnice nikdo není   věřící, ale vše se   změní.
Charlie35
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.12.2013
Dobrý filmařský pokus o   symbolické ztvárnění boje   dobra se zlem a v neposlední   řadě boje pravé víry v   Boha s doktrínářským a   ritualistickým modlařením,   Výborná retro atmosféra,   nechybí napětí, Dost se mi   to líbilo.
janveres
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.1.2018
Dlhšie som rozmýšľal, aké   posolstvo prináša tento   film. Obeta vlastného života   v prípade cudzinca, prijatie   úlohy pojedača hriechu za   cenu vlastného šťastia,   odpustenie viny sebe samej za   smrť svojej dcéry... Celý   dej je vlastne predobrazom   toho, že Niekto nás už   vyslobodil z nášho hriechu,   je len dôležité priznať a   prijať pravdu. Film je práve   o tom... niekto na seba už   zobral náš hriech a   vyslobodil nás.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama