Zari
ohodnotit

Poslední dny války

Brother's War

Další název:
End of War
Rok:
2009
Délka:
100 minut

Komentáře k filmu Poslední dny války

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
Ondrus21
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.3.2012
Britský a německý   důstojník plus polská   zdravotní sestra, kterou   zachránili před   znásilněním, přestrojeni   za Němce, se snaží dostat   co nejdříve k Američanům   se svědectvím o popravě   členů polské exilové   vlády v SSSR sovětskými   vojáky. K tomu všemu mají v   patách Sověty, a to na   německém území, kde si   nemůžou být ničím jisti.   Jde o docela pěkný snímek z   prostředí konce 2. světové   války, který také mimo   jiné ukazuje, třebaže ne   úplně realisticky,   zbytečnost a krutost   posledních bojů na obou   frontách, v okamžiku, kdy je   Berlín už obklíčen   Sovětskými vojsky. Oceňuji   i to, že se na konci   nedočkáme žádného   velkého happy-endu, což se v   amerických filmech vidí   zřídka kdy.
martin.stusak.9
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 4.8.2013
Nevýrazný televizní   snímek, který snad ani   neměl vzniknout. Komorní   melodrama, které místama   vypadá jako hraný dokument,   nudí už od samého   začátku. Mnohé bitevní   scény jsou vytvořeny   počítačem, a vskutku velmi   dobře. Ale co je to platné,   když se vyznění příběhu   ztrácí ve vyčpělosti   trapných pasáží a zvratů,   které jsou doprovázeny   komorní a gregoriánskou   hudbou. Ani po půlhodině   sledování tohoto   prazvláštního díla mě   nenapadlo, o čem to vlastně   celé je. Televizní optika   budí úsměv nad trapností   všeho kolem, což ještě   podporuje katastrofální   herecké výkony. Oni ti herci   vlastně ani nemají co hrát.   Scénář plný nelogičností   je snad děravější než   ementál. Při přestřelkách   je nepochopitelně použita   roztřesená kamera, což se   zde vůbec nehodí a   postrádá smysl. Tento počin   je jeden velký filmový omyl.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Strach nad městem (1975)

22:25 - 00:25

79 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

ČT2 - Wall Street: Peníze nikdy nesp...

22:10 - 00:20

94 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

NOVA - Avengers: Infinity War (2018)

21:55 - 00:55

109 minut již uběhlo
71 minut zbývá do konce

Prima - Rambo 2 (1985)

22:50 - 00:30

54 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Ray Rivas

Rivas Ray

Naposled navštívené:
Ray Rivas

Rivas Ray