ohodnotit

Poslední aristokratka

Žánr:
Rok:
2019
Délka:
96 minut
Premiéra v ČR:
24.10.2019

Celkové hodnocení filmu Poslední aristokratka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.5% (26 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
6.11.2019
VlastaP
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2019
peprz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.11.2019
Ostrovan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.11.2019
Dulin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.10.2019
Máša13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.10.2019
Miggi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
9.11.2019
jan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.11.2019
Lilisek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
15.11.2019
Kino.FDb
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.11.2019
batanavi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.10.2019
chlupydupy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.11.2019
Dworkin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.11.2019
Paparazzi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.10.2019
Daviiik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.10.2019
Majkl274
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.10.2019
pernicek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.11.2019
Janie4898
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.11.2019
pihel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.10.2019
petulina11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.10.2019
dejffik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
11.11.2019
antonb
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
22.10.2019
jony1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.11.2019
zdenin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.11.2019
Rundy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
14.11.2019
Dagidigi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.10.2019

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih15998minih15998Počestné paní pardubické (1944) 
Počestné paní pardubické n
minih19781minih19781Striptýz (1996) 
Striptease n
minih4466minih4466Bonnie a Clyde (1967) 
Bonnie and Clyde n
minih29721minih29721Nevěsta přes internet (2001) 
Birthday Girl n
minih83288minih83288Příšera v Paříži (2011) 
Un monstre à Paris n
minih24757minih24757Tři muži ve sněhu (1936) 
n
minih4300minih4300Bláznova kronika (1964) 
Bláznova kronika n
minih33331minih33331Nuda v Brně (2003) 
Nuda v Brně n
minih29705minih29705Banditi (2001) 
Bandits n
minih118684minih118684Bojovníci severu: Sága Vikingů (2014) 
Northmen: A Viking Saga n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.5 % (26)
4   - argenson
8   - VlastaP
9   - peprz
7   - Ostrovan
7   - Dulin
7   - Máša13
10 - Miggi
10 - jan
9   - Lilisek
7   - Kino.FDb
8   - batanavi
7   - chlupydupy
5   - Dworkin
9   - Paparazzi
8   - Daviiik
9   - Majkl274
6   - pernicek
10 - Janie4898
10 - pihel
6   - petulina11

TV Program

ČT1 - Měsíc nad řekou (1953)

06:25 - 08:05

87 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

ČT2 - Studio Kamarád (1980) [TV cykl...

07:30 - 09:00

22 minut již uběhlo
68 minut zbývá do konce

NOVA - O šesti labutích (2012) [TV fi...

07:40 - 09:35

12 minut již uběhlo
103 minut zbývá do konce

Prima - Hitlerovi bodyguardi

07:40 - 08:50

12 minut již uběhlo
58 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 158867
Osobností: 651066
Fotografií: 608992
Plakátů: 290063
Obsahů a biografií: 146085

Poslední komentáře

Čára (2017)

Čára
Na jednu čumendu to ušlo,   ale větší drive by tomu   neublížil. Jak to chodí na   podobných místech nevím,   ale dá se věřit tomu že   nějak více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Má je pomsta (1995)

Má je pomsta - famózní režisérský koncert .

Má je pomsta
Parádní film plný zvratů .   Je smůla , že ho už nikdy   nereprízovala ČT , která ho   před mnoha lety uvedla a na   DVD se koupit nikde nedá . více >

Autor: Sterok

Cesta kolem světa za 80 dní (200...

Cesta kolem světa za 80 dní
Kdesi jsem četl, už nevím   kde, že film byl   nejdražším propadákem v   historii kinematografie.   Možná. Filmy natočené po   roce 2000 nijak více >

Autor: Petrkey | Hodnocení: 3 / 10

Robin a Mariana (1975)

Robin a Mariana
No, v tuto chvíli je asi   úplně jedno, jestli je film   dramatem, romantikou nebo   dobrodružstvím. Tenhle film   je totiž neskutečná bída.   více >

Autor: Karius | Hodnocení: 4 / 10

Svítí slunce? (1970)

Síla u vůle žít naplno

Svítí slunce?
Tenhle film dokáže člověka   přimět k zamyšlení nad   tím co všechno lze   dosáhnout, když je vůle a   síla podpora bližních,   zkrátka osud více >

Autor: jmenuji.se.libor | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.074/0.06