Zari
ohodnotit

Porkyho pomsta

Porky's Revenge

Další název:
Porky 3; Porkyho pomsta; Porky's III. - Tlusťochova pomsta; Porky 3: Odplata; Porky's 3: Revenge; Porkyho odveta
Žánr:
Rok:
1985
Délka:
92 minut
„Kamarádi zjišťují, že nenáviděný Porky si místo zničeného podniku pořídil zábavní loď. A že se jim hodlá pomstít. To by ovšem nebyli naši vynalézaví studenti, aby mu zase neprovedli něco nekalého...“

Komentáře k filmu Porkyho pomsta

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
SvoKar
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 24.7.2012
Sice na rozdíl od druhého   dílu s Porkym alespoň   souvisí, ale podobně jako on   je prázdný, humor nic moc   (jediné vtipné bylo, když   polosvlečenému Turnerovi   visela na trenkách úča),   ani likvidace lodi není nijak   extra vtipná.
dobes.pavel
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.2.2010
Porkyho pomsta
Výborná komedie a ještě   lepší zakončení   vynikající série o   studentech Angel Beach High   School. Musím zmínit   některé z postav, jako   třeba "prcka" Pee   Wee Morrise či slečnu   Balbrickerovou, na které jen   tak nezapomenu. Film dále   nabídne spoustu   nezapomenutelných scének a   neméně srandovních   hlášek. Zápletka a   příběh mi přišly opět   zajímavé a dá se říci že   svým způsobem celkem   originální. Na scénu se po   menší pauze vrací zase   snobský majitel nočního   podniku Porky, tentokrát   však i se svou dcerou, která   taky přispěje svou troškou   do mlýna, takže je o   parádní podívanou   postaráno.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama