reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 25.1.2017 a svátek má Miloš. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Porky II: Den poté

Porky's II: The Next Day

Další název:
Porky's II. - Příštího dne; Porky II; Porky's II: Na druhý deň
Žánr:
Rok:
1983
Délka:
98 minut
„Parta sympatických studentů se chce proslavit nejen na prknech, která znamenají svět, ale i v nočních klubech a mezi striptérkami. Prudérní padesátá léta však přejí spíše spolkům starých panen než studentským „objevům“...“

Celkové hodnocení filmu Porky II: Den poté

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.8% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
SvoKar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
17.7.2012
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.7.2012
PORTER
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
10.7.2013
dobes.pavel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.2.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.9.2009
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.3.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.2.2010
kedar17
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.7.2009
Jekky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.2.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih24816minih24816Výbuch bude v pět (1984) 
Výbuch bude v pět n
minih10858minih10858Krvavá pláž (1967) 
Beach Red n
minih13225minih13225Muž, který se mi líbí (1969) 
Un homme qui me plaît n
minih9956minih9956Karanténa (1999) [TV film] 
Quarantine n
minih24755minih24755Tři kamarádi (1947) 
n
minih40651minih40651Malá černá skříňka (2004) 
Little Black Book n
minih40442minih40442Panic je nanic (2005) 
Panic je nanic n
minih121655minih121655Stejná srdce (2014) [TV film] 
The Normal Heart n
minih10736minih10736Královský omyl (1968) 
Královský omyl n
minih37054minih37054Ach, ty ženy (2003) 
Hope Springs n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67.8 %
3   - SvoKar
6   - curil
3   - PORTER
9   - dobes.pave
5   - R.RICKIE
8   - oulisna
7   - rosta12
10 - kedar17
10 - Jekky
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140636
Osobností: 602800
Fotografií: 521019
Plakátů: 252322
Obsahů a biografií: 129676

Poslední komentáře

Učitelka (2016)

Učitelka - nuditelka...

Učitelka
Kdybych byl filmovým kritikem   nějakého bulvárního   plátku, třeba Reflexu, tak   bych svou kritiku nazval   lakonicky: Učitelka –   více >

Autor: m6k

Hluboký spánek (1946)

Hluboký spánek
Generál Sternwood ve   výslužbě, si najme   soukromého detektiva Marlowa,   aby vyřídil situaci jeho   dcery Carmen, která se   dostala do více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Žádnému soudnému člověku se to nemůže líbit

Svět pod hlavou
Tak jsem to vydržel asi půl   hodiny a pak jsem ten   největší odpad roku musel   přestat sledovat. Tvůrci   snad žehrají na to, že snad   více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 1 / 10

Sebevražedný oddíl (2016)

nej

Sebevražedný oddíl
nejlepší super mega husty   film je to muj   nejoblíbenější film zkuste   hlavně 12-15 let ale je i pro   starší film jsem si moc   užil a více >

Autor: mark1423 | Hodnocení: 10 / 10

Kameny na pevnost (2014)

Akcja pod Arsenałem

Kameny na pevnost
Režisér Robert Gliňski se   ve svém snímku vrací k   jedné z největších   odbojových akcí na území   okupovaného Polska.Szare   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.408/0.386