reklama
 
ohodnotit

Porky II: Den poté

Porky's II: The Next Day

Další název:
Porky's II. - Příštího dne; Porky II; Porky's II: Na druhý deň
Žánr:
Rok:
1983
Délka:
98 minut
„Parta sympatických studentů se chce proslavit nejen na prknech, která znamenají svět, ale i v nočních klubech a mezi striptérkami. Prudérní padesátá léta však přejí spíše spolkům starých panen než studentským „objevům“...“

Celkové hodnocení filmu Porky II: Den poté

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
SvoKar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
17.7.2012
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.7.2012
PORTER
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
10.7.2013
dobes.pavel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.2.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.9.2009
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.3.2010
pepatulen
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.6.2018
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.2.2010
kedar17
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.7.2009
Jekky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.2.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih76574minih76574Serbian Scars (2009) 
Serbian Scars n
minih106979minih106979Manželské etudy (1964) 
Manželské etudy n
minih26501minih26501Štěstí (1965) 
Le Bonheur n
minih48667minih48667Opuštěná dívka Orin (1977) 
Hanare goze Orin n
minih47674minih47674Jindabyne (2005) 
Jindabyne n
minih47880minih47880Znásilnění (2000) [TV film] 
Znásilnění n
minih102468minih102468Kaži zašto me ostavi (1993) 
Kaži zašto me ostavi n
minih14584minih14584O Sněhurce (1972) 
n
minih71620minih71620Boží vzkaz (2010) 
The Grace Card n
minih31847minih31847První velká vlaková loupež (1979) 
The First Great Train Robbery n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64 % (10)
3   - SvoKar
6   - curil
3   - PORTER
9   - dobes.pave
5   - R.RICKIE
8   - oulisna
3   - pepatulen
7   - rosta12
10 - kedar17
10 - Jekky

TV Program

ČT1 - Jak pan Majer našel zvoneček (...

13:20 - 13:50

20 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

ČT2 - Šílený svět studené války

12:55 - 13:50

45 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě 2 (2...

12:50 - 14:05

50 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Prima - Poslední polda (2009) [TV seri...

13:30 - 14:30

10 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150681
Osobností: 633990
Fotografií: 574565
Plakátů: 273011
Obsahů a biografií: 138381

Poslední komentáře

Blahodárný venkov (2007)

Blahodárný venkov
Tuctový příběh mladého   lékaře, který pozná svou   namyšlenost až v prostředí   venkovské ordinace, není   nijak originální.   Zpracování je více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Cvalda Olda (1981) [TV seriál]

Cvalda Olda
Animovany vecernickovy serial   o klukovi Cvalda   Olda.

Cvalda Olda je   československý animovaný   televizní seriál z roku 1983   vysílaný více >

Autor: rimeon | Hodnocení: 8 / 10

Beirut (2018)

Beirut
Příběh se neobvykle   pohybuje na syrové   diplomatické úrovni, což   znamená, že je převážně   konverzační a svým smyslem   pro laiky dosti více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Vražedná terapie (2001)

PROCESOR!

Vražedná terapie
I když budu vypadat hodně   troufale, tak můžu říct,   že sem tu slátaninu pochopil   a přesto(právě proto)   hodnotím, jak hodnotím.   Šéfové více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 3 / 10

Dannyho parťáci 2 (2004)

Přidám

Dannyho parťáci 2
klišé konstatování že na   jedničku to prostě nemá.   Chybí mi větší   propracování děje a   srozumitelnost. Líbil se mi   nápad obsazení Bruce Willise   jako Bruce Willise s Julii   Roberts.

Autor: lion71 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.265/0.23