reklama
 
ohodnotit

Poldové v akci

Piedipiatti

Žánr:
Země:
Rok:
1991
Délka:
88 minut
Premiéra v ČR:
27.4.1995
„Dvěma jen zdánlivě nešikovným policajtům se podaří zlikvidovat šéfa pašeráků drog“

Celkové hodnocení filmu Poldové v akci

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.1.2016
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.8.2016
rimeon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.6.2014
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.10.2011
lebowski
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
5.12.2004
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.10.2007
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.8.2014
wrangler
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.1.2018
kopec682
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.10.2007
janesson9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.3.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih43404minih43404Edith Piaf (2007) 
La Môme n
minih73419minih73419Voják štěstěny (1976) 
Il soldato di ventura n
minih81654minih81654Láska je láska (2012) 
Láska je láska n
minih14169minih14169Nevěsta (1970) 
n
minih24842minih24842Ze všech jediná (1937) 
n
minih31120minih31120Pan Báječný (1992) 
Mr. Wonderful n
minih109557minih109557Kurýr: Restart (2015) 
The Transporter Refueled n
minih47361minih47361Krvavá laguna (2007) 
Black Water n
minih37013minih37013Strašáci (1971) 
Straw Dogs n
minih47056minih47056Koho hledá Kevin (2001) 
On the Line n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66 % (10)
6   - curil
7   - martin.stu
10 - rimeon
6   - Kycky
2   - lebowski
8   - Rendys
10 - Gremmie
5   - wrangler
5   - kopec682
7   - janesson9

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:25 - 05:00

57 minut již uběhlo
98 minut zbývá do konce

ČT2 - Okolo Strážnice... 60 let Mezi...

02:50 - 03:25

32 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

03:15 - 03:55

7 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

02:40 - 03:45

42 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151293
Osobností: 635361
Fotografií: 575931
Plakátů: 273964
Obsahů a biografií: 139068

Poslední komentáře

To (1990) [TV film]

To
I když je film, tak starý   tak se mi opravdu líbí. Hned   na začátku mě zaujal a taky   se mi líbilo, že je to   originální na tohle téma.   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Titanic (1997)

Titanic
Jeden z mých   nejoblíbenějších filmů.   Hlavně proto, že mě Titanic   zajímá a další důvod je   že se mi líbí romantický   příběh Jake a Rous. více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Všechny cesty vedou do hrobu (20...

Všechny cesty vedou do hrobu
Kdyby ve filmu bylo míň   hloupých dialogů a více   akce, možná by z toho byl   film. Občas je to sice velmi   vtipné a tak stupidní, až   se více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 3 / 10

Věčný příběh (1998)

Věčný příběh
Krásně pojatý příběh o   Popelce, konečně v těch   variacích vymysleli něco   nového. Drew Barrymore byla   dobrá, ale nejlepší byla   macecha více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 5 / 10

Michael Jackson This Is It (2009...

Michael Jackson This Is It
║Rozpočet   $60miliónov║Tržby USA   $72,091,016║Tržby   Celosvetovo $261,400,000▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $12,563,340 //počet   více >

Autor: T2 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.313/0.266