Zari
ohodnotit

Pokémon: Síla jednotlivce

Pokémon: The Movie 2000

Další název:
Pokémon 2000; Pokémon 2; Pokémon: The Power of One
Žánr:
Rok:
2000
Délka:
99 minut
Premiéra v ČR:
5.7.2001
Popis / Obsah / Info k filmu Pokémon: Síla jednotlivce
Na Zemi vládnu zvláštne klimatické javy. Slnečné žiarenie sa strieda s prudkými lejakmi a snežením. Všetci pokémoni cítia, že niečo nie je v poriadku. Čosi ich núti, aby sa vydali na cestu k vzdialeným Pomarančovým ostrovom. Svoju dovolenku tu trávi aj Ash so svojimi kamarátmi Misty a Brockom. Nechýba, samozrejme, ani Ashov najobľúbenejší pokémon Pikachu. Obyvatelia ostrova sa mu zveria s tým, že v priebehu niekoľkých dní dôjde k narušeniu harmónie síl ohňa, ľadu a blesku, ktoré môžu ohroziť celú Zem. Všetko je v rukách pokémonov...


Autor: legenda

Popis / Obsah / Info k filmu Pokémon: Síla jednotlivce
Celý vesmír Pokémonu se vrací v novém, výpravnějším dobrodružství. Hned na začátku je narušena rovnováha, když se objeví nelítostný lovec Pokémonů, který hledá nejvzácnější druhy, aby je mohl uvěznit a chovat jen pro své vlastní potěšení. Celá země se tak dostane do životně nebezpečné situace, protože zahrávat si necitlivě s takovými silami se nikdy nevyplácí. A jako vždy, jediný, kdo má ještě šanci zabránit nejhoršímu je mladý trenér Pokémonů Ash Ketchum. Součástí filmu je také předfilm Pikachu záchranářem.


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Pokémon: Síla jednotlivce
USA 2000, režie Kunihiko Yuyama, Michael Haigney (101 minut, český dabing) Pokémoni spatřili světlo světa v Japonsku v roce 1996 a od kapesních her se rozšířili na obrazovky počítačů, posléze do televize a nakonec na plátna kin. Pokemánie se stala celosvětovým fenoménem a snímek Pokémon: První film si žádné dítě nemohlo nechat ujít. Pokémoni jsou kapesní příšerky (název vznikl ze slov pocket - kapsa a monster - příšerka), žijící ve fiktivním světě spolu s lidmi. Každý pokémon má zvláštní schopnost, většinou spojenou s blízkostí k některému ze čtyř živlů. Tu uplatňuje při vzájemných střetnutích. Nejoblíbenějším a nejznámějším pokémonem je malý žlufoučký Pikachu. Dokáže vytvářet elektrické výboje. Jediný zvuk, který vydává, zní stejně jako jeho jméno. Animovaný celovečerní snímek Pokémon 2: Síla jednotlivce, realizovaný opět v Japonsku je u nás uváděn (stejně jako v případě prvního filmu) v americké verzi. Hned na počátku poněkud nepřehledného příběhu je na Zemi narušena rovnováha přírody. To má na svědomí Lawrence IIL, bláznivý a moderní technikou vybavený sběratel pokémonů, který se chce zmocnit legendárních ptačích pokémonů, ovládajících oheň, blesk a led. Počasí začne dělat psí kusy a nikdo zpočátku neví proč. Zemi hrozí kolaps. Jediný, kdo může zabránit nejhoršímu, je opět mladičký trenér Pokémonů Ash Ketchum. Součástí je předfilm Pikachu záchranářem.

Autor/Zdroj: /Kino AERO


Celý vesmír se vrací v novém, výpravnějším dobrodružství. Hned na začátku je narušena rovnováha, když se objeví nelítostný lovec Pokémonů, který hledá nejvzácnější druhy, aby je mohl uvěznit a chovat jen pro své vlastní potěšení. Celá země se tak dostane do životně nebezpečné situace, protože zahrávat si necitlivě s takovými silami se nevyplácí. A jako vždy, jediný, kdo má ještě šanci zabránit nejhoršímu je mladý trenér Pokémonů Ash Ketchum. Součástí filmu je také předfilm "Pikachu záchranářem".

Autor/Zdroj: /mraveniště


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Pokémon: První film (1999)

 Pokémon: První film (1999)
Pokémon: První film n
Pokémon the First Movie Mewtwo Strikes Back
Žánr: animovaný
Země: Japonsko / Spojené státy americké
Režie: Michael Haigney, Kunihiko Jujama

(pokračování)

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Elizabeth Brinden

Brinden Elizabeth

Pavel Šimčík

Šimčík Pavel

Mike Chessler

Chessler Mike

Meteority! (Meteorites!)

Meteority!
Meteorites!

Naposled navštívené:
Elizabeth Brinden

Brinden Elizabeth

Pavel Šimčík

Šimčík Pavel

Mike Chessler

Chessler Mike

Meteority! (Meteorites!)

Meteority!
Meteorites!