Zari
ohodnotit

Komentáře k filmu Podivná věda

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
martin.stusak.9
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.1.2021
Nostalgická teenagerovská   sci-fi komedie námětově   využívající sen snad   každého puberťáka. Máme   tu dva votroubky, kteří jsou   všem pro smích. Ale když   oni tak moc chtějí naprosto   dokonalé děvče ku   prospěchu svému. Když už   to nejde normálně, je snad   nějaký problém si ji   zhmotnit pomocí počítače?   Mnohý by se divil. Stejně   jako tito dva. A tak ji   konečně mají. Slovo   ´sexbomba´ je u ní ještě   hodně slabý odvar. Kluci si   s ní užijí takové věci,   se kterými ani nepočítali.   Ano, po filmové stránce to   jsou osmdesátky jak vyšité.   Pro někoho nostalgické   nadšení, pro někoho nemalá   těžkopádnost. Snad jen   dění na střední škole je   asi to jediné, co se do   dnešní doby nezměnilo. V   roli sígra svou   přítomností dnes možná   zaujme Robert Downey Jr. No,   lecjaká pecka to asi nebyla   ani ve své době uvedení,   ale námět není zase až tak   nezajímavý. Současným   puberťákům jistojistě bude   chybět fekální humor,   starším vice legrace.   Každopádně svůj osobitý   apetit snímek má, čímž   právě v rámci nostalgie i   určitou diváckou   přitažlivost.
Devilian
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.6.2008
Tak tohle je bomba. Úžasná   teenagerovská komedie   pravých nefalšovaných 80.   let. Ani se nedivím, že   tenhle film je v USA jistým   způsobem kultovní. Úžasné   herecké výkony, parádní   triky a dokonalá úvodní   znělka od skupiny Oingo   Boingo (frontmanem byl sám   velký Danny Elfman). Je to   zkrátka film o dvou   neoblíbených klucích,   kteří chtějí mít holku,   chodit na párty, být   oblíbení...no však to   znáte. A tak přijdou s   nápadem, že si ženu   vytvoří sami! Ta jim pak   dělá naschvály, ale   takovým způsobem, aby je k   jejich cíli dostala. Ale jak   to tak bývá, jeden z těch   kluků má fakt   nepříjemnýho staršího   bráchu, v úžasném podání   Billa Paxtona. Vrchol jeho   role byl, když nám odhalil   svůj sexy zadek! :D No   prostě pokud budete mít   možnost tenhle film   shlídnout, tak ho určitě   shlídněte!

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1998) [TV pořad]

02:20 - 04:50

16 minut již uběhlo
134 minut zbývá do konce

ČT2 - Ta naša kapela

02:35 - 03:05

1 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

01:25 - 02:45

71 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

02:10 - 03:10

26 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

Reklama