NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

Pláže

Beaches

Další název:
Forever Friends; Osudové pláže
Žánr:
Rok:
1988
Délka:
123 minut

Celkové hodnocení filmu Pláže

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66.7% (9 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.2.2010
klasifikátor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.12.2021
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.4.2006
huron
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.4.2006
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.5.2019
xebece
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.11.2006
Blanche21
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.10.2008
mrejca
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.3.2018
Petronelka1986
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.3.2017

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih34841minih34841Mikeš u cirkusu (1973) 
Mikeš u cirkusu n
minih14829minih14829Když ženy ještě měly oháňku (1970) 
Quando le donne avevano la coda n
minih52238minih52238Vlak (1973) 
Le train n
minih96306minih96306Mosazná konvice (2012) 
The Brass Teapot n
minih158047minih158047Špión, který mi dal kopačky (2018) 
The Spy Who Dumped Me n
minih156183minih156183Kursaison im Dirndlhöschen (1981) 
Kursaison im Dirndlhöschen n
minih25522minih25522Pozor na Harryho! (1997) 
Deconstructing Harry n
minih48665minih48665Equus (1977) 
Equus n
minih11269minih11269Legenda o Vlčí hoře (1992) 
The Legend of Wolf Mountain n
minih43926minih43926Jack a stonek fazole (2001) [TV film] 
Jack and the Beanstalk: The Real Story n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66.7 % (9)
5   - curil
6   - klasifikát
6   - Snura
7   - huron
8   - zepo
7   - xebece
8   - Blanche21
7   - mrejca
6   - Petronelka
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 179560
Osobností: 681275
Fotografií: 720674
Plakátů: 342616
Obsahů a biografií: 163895

Poslední komentáře

Rallye smrti (2008)

komentáře

Rallye smrti
to co tady čtu, jsou samé   bls bla bláboly, kdo jste   lidičky, ze do sve kritiky   píšete i děj filmu,   prozrazujete dění na   plátně. od více >

Autor: Edward52 | Hodnocení: 9 / 10

Poslední oběť (1980)

Poslední oběť
Tohle než horor je spíš   psychologické drama, ve   kterém to hlavní hrdina   nemá v hlavě v pořádku a   slyší pořád nějaké   hlasy, které mu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 8 / 10

Růžový panter znovu zasahuje (19...

Růžový panter znovu zasahuje
Poslední půlhodina vydá za   celou sérii. Dobývání   hradu a trhání zubu,   naprostá konečná. Smál   jsem se celou půlhodinu. Ten   smích v více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10

Sedím na konári a je mi dobre (1...

Sedím na konári a je mi dobre
I když ani Bolka Polívku ani   Ondřeje Pavelku nijak   zvlášť nemusím, tady   zahráli oba fakt perfektně,   stejně jako třeba Štefan   Kvietik více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

West Side Story (2021)

West Side Story
Spielberg už si může   dovolit, tak proč si   nezfilmovat po šedesáti   letech klasiku. Budiž mu ke   cti, že zachoval všechno a   technicky více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení