';
ohodnotit

Pláže

Beaches

Další název:
Forever Friends; Osudové pláže
Žánr:
Rok:
1988
Délka:
123 minut

Celkové hodnocení filmu Pláže

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66.7% (9 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
klasifikátor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.12.2021
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.2.2010
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.4.2006
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.5.2019
huron
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.4.2006
xebece
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.11.2006
Blanche21
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.10.2008
mrejca
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.3.2018
Petronelka1986
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.3.2017

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih22274minih22274Velká přehrada (1942) 
n
minih10854minih10854Krvavá máma (1969) 
Bloody Mama n
minih145684minih145684Dunkerk (2017) 
Dunkerk n
minih20742minih20742Temné spiknutí (1996) 
Shadow Conspiracy n
minih9860minih9860Kaktusový květ (1969) 
Cactus Flower n
minih19584minih19584Star Trek IV: Cesta domů (1986) 
Star Trek IV: The Voyage Home n
minih10965minih10965Kubula a Kuba Kubikula (1986) [TV seriál] 
n
minih24685minih24685Sněhurka a sedm trpaslíků (1933) 
n
minih27782minih27782Erin Brockovich (2000) 
Erin Brockovich n
minih10381minih10381Kočovníci smrti (1985) 
Nomads n


Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66.7 % (9)
6   - klasifikát
5   - curil
6   - Snura
8   - zepo
7   - huron
7   - xebece
8   - Blanche21
7   - mrejca
6   - Petronelka

TV Program

ČT1 - Bydlení je hra (2004) [TV cykl...

04:35 - 05:00

1 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

ČT2 - Střihač vlny na lyžích

04:25 - 04:55

11 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

04:30 - 04:59

6 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Prima - Jak se staví sen (2007) [TV po...

04:25 - 04:59

11 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 184314
Osobností: 689184
Fotografií: 739084
Plakátů: 357169
Obsahů a biografií: 169839

Poslední komentáře

Okamžitá spravedlnost (1986)

Okamžitá spravedlnost
Nostalgická akční   videojízda, kde si mstitele   zahrál Michael Paré. Ten se   sice nikdy hvězdou nestal,   ale za pozornost stojí.   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

V pasti (2016) [TV seriál]

Klasický Netflix

V pasti
Z hlediska žánru se jedná o   průměrnou kriminálku,   která nijak zvlášť   nenadchla. Sem tam je to   napínavé, hraje tam hezká   hudba a je více >

Autor: Ondrus21 | Hodnocení: 1 / 10

Indian Horse (2017)

Indian Horse
Literární předlohu bohužel   neznám, ale musím říct,   že film se mi moc líbil.   Není to sice vůbec veselá a   optimistická podívaná, o to   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Legendy zítřka (2016) [TV seriál...

Hodnocení po první řadě

Legendy zítřka
Zatím se mi to opravdu   líbí. Každý díl byl   něčím zajímavý, někdy v   minulosti, jindy v   budoucnosti. Uvidím, jestli   mě to přestane v více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 7 / 10

Žert (1968)

Žert
Celkem zajímavý snímek, na   tu dobu i dost odvážný.   Somr mi na roli v některých   okamžicích perfektně   seděl, ale bohužel seladona   jsem mu nevěřil...

Autor: Máša13 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení