reklama
 
ohodnotit

Planeta bouří

Planeta bur

Další název:
Планета бурь
Žánr:
Země:
Rok:
1961
Délka:
80 minut, 2236 m.
Premiéra v ČR:
8.10.1962
„Sovětský barevný fantastický film o cestě na Venuši.“

Celkové hodnocení filmu Planeta bouří

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
řepešínský
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.6.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.6.2011
Hugin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
25.2.2010
BinLADIN
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
4.10.2009
Chrustyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
9.6.2009
moldovan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.5.2009
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.6.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.1.2014
Scifista
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.10.2014
RwlBem
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.4.2016
dals
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
20.11.2011
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.4.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.7.2009
miky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.6.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih53661minih53661Hadí muž (1973) 
Sssssss n
minih50266minih50266Malý zloděj, velký zloděj (1998) 
100 años de perdón n
minih47978minih47978Zrcadlo nenávisti (1987) [TV hra] 
Zrcadlo nenávisti n
minih35467minih354671984 (1984) 
Nineteen Eighty-Four n
minih57597minih57597Modrá krev (1995) [TV inscenace] 
Modrá krev n
minih24266minih24266Železní andělé 2 (1989) 
Tian shi xing dong II zhi huo feng jiao long n
minih57748minih57748Zbraň odplaty (2008) 
Shin ge jeon n
minih24567minih24567Směry života (1940) 
n
minih100181minih100181Šťastný smolař (2012) [TV film] 
Šťastný smolař n
minih17156minih17156Prstýnek (1945) 
Prstýnek n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55 %
5   - řepešínský
6   - hvezdyn
2   - Hugin
4   - BinLADIN
3   - Chrustyn
6   - moldovan
6   - AGAMEMNON
5   - Kycky
6   - Scifista
8   - RwlBem
5   - dals
7   - Area
9   - tvo
5   - miky1

TV Program

ČT1 - Je to ten pravý? (2009) [TV fi...

20:00 - 20:55

54 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

ČT2 - Válečné projekty třetí říše

20:00 - 20:55

54 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě 2 (2...

20:20 - 21:35

34 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

Prima - Česko hledá prezidenta

20:15 - 21:15

39 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147964
Osobností: 626689
Fotografií: 562675
Plakátů: 266853
Obsahů a biografií: 135808

Poslední komentáře

7 dní hříchů (2012)

Nemecka propaganda...

7 dní hříchů
Mam Ondreje Vetcheho fakticky   rad, skvele se umi vcitit do   role a v serialu CT 1.   Oddeleni je skvely a nejen   tam. Jenze tohle je skvar, více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 1 / 10

O půlnoci sklapne past (1966)

O půlnoci sklapne past
Agent FBI Jerry Cotton do   třetice a se stejnou   literární grácií jako   předchozí snímky.   Technické postupy 60. let,   jako třeba zadní více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Budování mediálního obrazu (2017...

Budování mediálního obrazu
Jo třetí díl a opět   slušnej, řada hlášek je   vynikajících ale jen   proletí a je pořeba je   zachytit, sleduji a myslím,   že "prča" bude i nadále:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Victoria and Abdul (2017)

Victoria and Abdul
Překrásný dojemný snímek   o jedné etapě života   královny Viktorie, který to   bude mít setsakramentsky   těžké. A není divu, neboť   celkově více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Frat Party (2009)

Frat Party
Čekal jsem příběh ve stylu   jednoduchých Porky nebo   Prciček, ale tento film je   slabší. Především chybí   humor, i když v jiných   teenager více >

Autor: curil | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.13/0.095