ohodnotit

Piráti

Pirates

Země:
Rok:
1986
Délka:
121 minut

Celkové hodnocení filmu Piráti

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.5% (12 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.2.2008
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.8.2008
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.3.2009
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.9.2009
Manučao
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.3.2018
Blanche21
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.1.2009
thornhill
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.1.2018
WaM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.6.2005
kejtl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
23.1.2010
Gucia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.3.2008
Mika.l.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.11.2007
volam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
11.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih51410minih51410Ošklivka Betty (1999) [TV seriál] 
Yo soy Betty, la fea n
minih44424minih44424Beze mě: Šest tváří Boba Dylana (2007) 
I'm Not There n
minih2801minih2801Alibi (1997) [TV film] 
n
minih7246minih7246Naše malé Angličanky (1976) 
À nous les petites Anglaises! n
minih56312minih56312Sharpova pomsta (1997) [TV film] 
Sharpe's Revenge n
minih10831minih10831Krotitelé duchů II (1989) 
Ghostbusters II n
minih49831minih49831Anabáze (1992) 
n
minih46616minih46616Chaplin tulákem (1915) 
The Tramp n
minih2550minih2550Adelheid (1969) 
Adelheid n
minih32283minih32283Adam Adolphe - Giselle (opera) (1996) 
Adolphe Adam / Giselle n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67.5 % (12)
8   - Justik66
8   - ajaajena
6   - Agostino
6   - R.RICKIE
6   - Manučao
7   - Blanche21
5   - thornhill
9   - WaM
3   - kejtl
4   - Gucia
9   - Mika.l.
10 - volam
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166392
Osobností: 661068
Fotografií: 647169
Plakátů: 311422
Obsahů a biografií: 153108

Poslední komentáře

Rogue One: Star Wars Story (2016...

Čím

Rogue One: Star Wars Story
to asi je, že mám neodbytný   pocit, jako bych sledoval   hrdinný boj vojáků jisté   země, proslulé svým   hypertrofovaným patriotismem,   více >

Autor: RwlBem | Hodnocení: 5 / 10

Všechno nejlepší! (2006)

Všechno nejlepší!
Pár bodů se dá přiznat za   herecké výkony (především   ten Viktora Preisse) a pár za   pokus o originálnější   pojetí filmu. Měl-li to být   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Ošklivá slečna (1959)

Ošklivá slečna
Psychologicky laděný snímek   o zpronevěře peněz je   zasazen do špinavých   padesátých let a noirovská   atmosféra je navozena   perfektně. Do více >

Autor: topipig | Hodnocení: 8 / 10

Mokřina (2014)

Mokřina
Slušný krimi / thriller,   který mohl být ještě   vymakanější nebýt trochu   useknutého konce a   nevyjasněností kolem motivů   vraha. Malé více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Pozdní láska (1962) [TV inscenac...

Pozdní láska
Inscenace, která bude mít   brzy 60let, nás po mnoha   letech uvede mezi smolaře a   chamtivé pracháče ruské   společnosti, podle ruského   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.211/0.197