reklama
 
ohodnotit

Piráti

Pirates

Země:
Rok:
1986
Délka:
121 minut

Celkové hodnocení filmu Piráti

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.5% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.2.2008
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.8.2008
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.3.2009
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.9.2009
Blanche21
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.1.2009
thornhill
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.1.2018
Manučao
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.3.2018
WaM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.6.2005
kejtl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
23.1.2010
Gucia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.3.2008
Mika.l.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.11.2007
volam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
11.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih3205minih3205Arašídová pomazánka (1985) 
The Peanut Butter Solution n
minih43353minih43353Poslední Mimzy (2007) 
The Last Mimzy n
minih27593minih27593Když utichly trumpety (1998) [TV film] 
When Trumpets Fade n
minih2810minih2810Alice to Newhere (1986) 
n
minih3465minih3465Bajaja (1950) 
Bajaja n
minih36906minih36906Miluj mě! ...prosím (2004) 
Wicker Park n
minih58316minih58316Antičtí řečníci (1996) [TV pořad] 
n
minih39812minih39812Šéfkuchař bez čepice 3 (2001) 
The Naked Chef 3 n
minih98581minih98581Upírky (2012) 
Vamps n
minih55462minih55462Bílá smrt (2009) 
Whiteout n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67.5 % (12)
8   - Justik66
8   - ajaajena
6   - Agostino
6   - R.RICKIE
7   - Blanche21
5   - thornhill
6   - Manučao
9   - WaM
3   - kejtl
4   - Gucia
9   - Mika.l.
10 - volam

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

09:45 - 10:40

5 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

ČT2 - Podivuhodné přírodní úkazy

09:20 - 10:15

30 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Anděl (2008) [TV se...

09:45 - 10:55

5 minut již uběhlo
65 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

09:15 - 10:20

35 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150680
Osobností: 633984
Fotografií: 574559
Plakátů: 273001
Obsahů a biografií: 138376

Poslední komentáře

Beirut (2018)

Beirut
Příběh se neobvykle   pohybuje na syrové   diplomatické úrovni, což   znamená, že je převážně   konverzační a svým smyslem   pro laiky dosti více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Vražedná terapie (2001)

PROCESOR!

Vražedná terapie
I když budu vypadat hodně   troufale, tak můžu říct,   že sem tu slátaninu pochopil   a přesto(právě proto)   hodnotím, jak hodnotím.   Šéfové více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 3 / 10

Dannyho parťáci 2 (2004)

Přidám

Dannyho parťáci 2
klišé konstatování že na   jedničku to prostě nemá.   Chybí mi větší   propracování děje a   srozumitelnost. Líbil se mi   nápad obsazení Bruce Willise   jako Bruce Willise s Julii   Roberts.

Autor: lion71 | Hodnocení: 6 / 10

Hrdinové ohně (2017)

PROCESOR!

Hrdinové ohně
Film o hrdinech, který není   točený klasickým způsobem.   Není plný klišé „ Dělal   jen svou práci“ a záběry   na americkou vlajku či kecy o   více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 10 / 10

Dvanáct rozhněvaných mužů (1957)

Co

Dvanáct rozhněvaných mužů
ještě dodat? Snad jen že je   škoda že nezískal i přes   nominace žádné Oskary. Ve   stejné době byl totiž   natočen film Most přes řeku   Kwai.

Autor: lion71 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.334/0.281