Zari
ohodnotit
Popis / Obsah / Info k filmu Peříčko
PEŘÍČKO: Pořad O LÁSCE A MILOVÁNÍ, o ,,tom jednom" stejném a přece pokaždé jiném - O SEXU A O RADOSTI z něj.

První erotický pořad v Čechách, který běžel pravidelně, nejdříve se vysílal jednou měsíčně, později jednou týdně. Pořad byl složen z pestré mozaiky reportáží o sexu, byli do něj zváni hosté z řad herců (např. Zora Jandová, Jana Švandová atd.) a jiných zajímavých osobností, kteří příspívali svým vyprávěním o sexu k dobré náladě a erotické atmosféře ve studiu, pořad byl natáčen v menším studiu, což mu dodávalo pocit intimity a příjemné erotické atmosféry - podrobnější popis Peříčka, jak vypadalo jeho vysílání v jednotlivých obdobích, se dozvíte z následujícího přehledu:

Pořad od jeho vzniku postupně uvádělo několik půvabných žen - moderátorky: Sára Saudková, Jana Štefánková, Soňa Polónyiová, Zuzana Pavličová, Zuzana Belohorcová.

Sára Saudková (uváděla Peříčko od dubna 1997 – do června 1998)
Zvítězila ve velkém konkursu, protože jako jediná byla schopna se při moderování postavit k sexu a erotice úplně přirozeně. Peříčko se tehdy vysílalo jednou za měsíc a spojovalo v sobě talkshow s magazínem. Hosté byli slavní lidé, kteří hovořili na běžná erotická témata.Ve studiu byla dokonce veliká postel, která sloužila pozvaným hostům, ne jak by se mohlo zdát podle zaměření pořadu peříčka k erotickému ,,dovádění", ale k příjemnému posezení. Součástí byly různé rubriky, zahraniční reportáže a erotické klipy.

Jana Štefánková (září 1998 – červen 1999)
Tato krásná žena se již předtím proslavila tím, že se stala Playmate - dívkou měsíce a roku pánského prestižního časopisu Playboy. Pro moderování Peříčka vzešla z velkého castingu, kdy se hledal moderátor coby erotický symbol. Jana Štefánková tehdy zaujala milou přirozeností a výrazným sex appealem. Z Peříčka se stal týdeník s podtitulem Svět profesionálů erotiky a pohled do jejich zákulisí. Pořad se zároveň posunul více směrem do talkshow. Ve studiu,ve kterém se Peříčko natáčelo, seděli naproti i po stranách diváci a dole na příjemně zařízené malé ploše s pohodlnýmy křesly byla moderátorka a spolu s ní pozvaní hosté, vzadu za nimi byla velká obrazovka ,na které se promítaly erotické reportáže a zajímavosti ze světa sexu, hosté si mohli vybrat z několika jim nabízených reportáží. O erotikou ale i humorem nabité situace nebyla ve studiu nouze.

Soňa Polónyiová (únor 2000 – červen 2002)
Původně dramaturgyně Peříčka, pořad vlastně rozjížděla, spolupracovala se Sárou i Janou. Pořad měl podtitul – obyčejní lidé ve světě erotiky a měl za cíl zmapovat erotický život v Čechách. Do studia byli zváni obyčejní lidé, kteří se nebáli svěřovat se svým erotickým životem, což někdy vzbuzovalo pocity erotického vzrušení, někdy to také vyvolávalo všeobecné veselí. Profesionálové vystupovali jen na osvěžení, např. byla zvána sexuoložka Hanka Fifková, která hovořila o sexu velice odborně, ale zároveň velice mile. Ve studiu panoval pocit pohody a příjemné erotické atmosféry.

Zuzana Pavličová (únor 2003 – červen 2003)
Pokusila se navázat na Peříčko s Janou Štefánkovou a tomu odpovídala i skladba pořadu, který pro změnu mapoval profesionální dění na české erotické scéně.

Zuzana Belohorcová (září 2003 - 2004)
Přišla z televize Markíza, kde uváděla erotický pořad Láskanie. Peříčko opět změnilo podobu a začalo natáčet vlastní reportáže a erotické klipy. Hosty byly (nejen) známé osobnosti, které moderátorka zpovídala z jejich intimního soukromí a jejich vztahu k erotice. Zároveň přibyla soutěž ve striptýzu o titul Miss a Mr. Peříčko.

Pořad Peříčko vysílala TV NOVA a přinášel erotické šimrání do českých ložnic v letech 1997 - 2004.
Průměrná sledovanost Peříčka za dobu existence pořadu: 621 000 diváků

Proč pořad zanikl? S nárůstem nahoty na obrazovkách, zaváděním pornokanálů a snadno dostupné erotiky ve všech podobách, přestal být údajně pořad divácky atraktivní - o pravých příčinách lze jen spekulovat, nicméně je faktem, že za dobu existence pořadu byly probrány snad všechny aspekty sexu - o to víc je třeba poděkovat TV Nova i pětici půvabných a milých moderátorek za to, že pořad působil jako příjemné erotické šimrání Peříčkem :-)


Autor: jmenuji.se.libor

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Intim Night (2012) [TV cyklus]

 Intim Night (2012) [TV cyklus]
Intim Night n
 
Žánr: erotický / publicistický / naučný / osvětový / zábavný
Země: Česká republika
Režie: Zuzana Fialová, Michal Czech, Michal Rykovský

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Nemocnice na kraji města (1977...

17:20 - 18:25

42 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

ČT2 - Divoká příroda Ománu

17:35 - 18:30

27 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

NOVA - Na lovu (2021) [TV pořad]

18:00 - 19:30

2 minut již uběhlo
88 minut zbývá do konce

Prima - Ženy v běhu (2019)

16:50 - 18:52

72 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Rozloučení s králem

Rozloučení s králem

Naposled navštívené:
Rozloučení s králem

Rozloučení s králem