NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

Peřeje

Žánr:
Rok:
1940
Premiéra v ČR:
21.2.1941

Celkové hodnocení filmu Peřeje

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 48.6% (7 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.9.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.8.2016
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
22.10.2011
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.7.2016
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.8.2016
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.8.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih29923minih29923This Is Spinal Tap (1983) 
This Is Spinal Tap n
minih46285minih46285V údolí Elah (2007) 
In the Valley of Elah n
minih55632minih55632Pan Vincent (1947) 
Monsieur Vincent n
minih56364minih56364Duety... Když hvězdy zpívají (2009) [TV pořad] 
n
minih81688minih81688Nebezpečná rychlost (2011) [Video] 
200 MPH n
minih58120minih58120Nezapomeň na mě (2010) 
Remember Me n
minih69893minih69893Tučňáci z Madagaskaru (2008) [TV seriál] 
The Penguins of Madagascar n
minih83115minih83115Jako bych tam nebyla (2010) [DVD kinodistribuce] 
As If I Am Not There n
minih131731minih131731Uuups! Noe zdrhnul... (2015) 
Ooops! Noah is Gone... n
minih36301minih36301Anynka a čert (1984) [TV inscenace] 
Anynka a čert n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

48.6 % (7)
3   - argenson
6   - curil
1   - hvezdyn
5   - melakara
5   - Kycky
7   - vo.truhlas
7   - tvo

TV Program

ČT1 - Všechno, co mám ráda

16:45 - 17:15

3 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

ČT2 - Evropa dnes (1999) [TV cyklus]

16:35 - 17:05

13 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

15:55 - 16:57

53 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

15:40 - 16:50

68 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 179547
Osobností: 681253
Fotografií: 720586
Plakátů: 342576
Obsahů a biografií: 163884

Poslední komentáře

S tebou mě baví svět (1983)

S tebou mě baví svět
Ne že bych si to pouštěl   každý rok znovu a znovu, ale   přesto je to zábavný   filmík, který má jen jeden   jediný účel. Pobavit   široké masy. A daří se mu   to i u mne.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 8 / 10

Holky z porcelánu (1974)

Holky z porcelánu
Já se u toho bavím vždy,   když to poslouchám. Hezké   písničky a jednoduchý humor   i pro ty méně náročné.   Intelektuálně to asi   nejvýš více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 8 / 10

Jak rodí chlap (1979)

Jak rodí chlap
No, ehm, jaksi, dobře no.   Nevím, co k tomu napsat.   První povídka se mi líbit   musela. Hory, vichřice,   sníh, to je moje. Děj sice   děs, více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Una sull'altra (1969)

Una sull'altra
Ten ďáblík Fulčík! Vůbec   žádný žánr mu není   cizí. Ještě než se dostal   k čistokrevnému hororu,   oskočil si k giallu, k   westernu, ke více >

Autor: topipig | Hodnocení: 8 / 10

Jiný člověk (2003) [TV film]

Jiný člověk
Průměrnější díl z cyklu   Oběti, avšak stále vcelku   uvěřitelný. Ivo Gogál a   Veronika Žilková hrají   dobře, zbytek je bohužel   více >

Autor: topipig | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení