Zari
ohodnotit

Peklo ve městě

Ablaze

Další název:
Peklo v meste
Žánr:
Rok:
2001
Délka:
90 minut

Komentáře k filmu Peklo ve městě

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
martin.stusak.9
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 16.6.2018
Jim Wynorski a katastrofický   snímek ještě bez CGI   efektů. Nesmyslný scénář   nemající v dění hlavu ani   patu by se v takovémto   ražení možná více hodil   ke komiksu jak k filmu.   Začátek samozřejmě   začíná Jimem velice   oblíbenou akční   automobilovou honičkou, kde   se Ice-T jako policajt a   nepochopitelně bez   vysvětlení John Bradley jako   hasič společně ženou za   padouchem mající kolem pasu   výbušniny, který se snažil   dostat do trafostanice, či co   to bylo. A jako vždy byly   použity záběry ze zcela   jiného filmu. Scéna   nemající s námětem a   vůbec příběhem jako   takovým nic společného.   Následují akční titulky s   ohněm v pozadí a už se   rozjíždí námět tohoto   snímku, kde jsou vlastně   dvě dějové linky. Jedna z   místa požáru a druhá z   pohotovosti. Hlášek je tu   více než dost, ale divák si   je musí přebrat sám a   posoudit, jestli se jim   zasměje. Technické   vizuální efekty zcela   odpovídají nízkému   rozpočtu. Snímek je celkově   hrozný až běda, ale na   druhou stranu, televize   alespoň v pozdních hodinách   má co vysílat.
hvezdyn
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 9.4.2010
Sledovat tento film může být bolestivé
Něco tak tupého, jako je   tento film, jsem už dlouho   neviděl. Vlastně jsem   pořádně neviděl ani tento   film. Protože to nešlo. Po   čase jsem jej musel vypnout.   Dialogy jsou určitě opsány   z jiných filmů a podivně   splácány dohromady.   Výsledek je jeden tupý   blábol za druhým.
Logika dostává na zadek   už při titulcích.   Zajímavá je chronologie   událostí zaznamenaná ve   filmu. Tak posuďte. Napřed   dojde k požáru v jednom   rodinném domku. Při zásahu   hasičů je zraněn jejich   velitel. Sanitky s obouma   odjíždějí do nemocnice.   Poté dojde ke kontrole v   bezpečnosti rafinérii a   zjistí se, že je něco v   nepořádku. Utíká nafta do   kanalizace. Následně dojde k   havárii. Je zraněna spousta   pracovníků. Oheň se   šíří do města. SItuace v   nemocnici přivážejí   jednoho obyvatele za druhým.   Až po nějaké době orazí   sanitka s oním zraněným   chlapcem a velitelem hasičů.   Kde celou tu dobu se sanitkami   byli? Asi jezdili okolo   města.
Herecké   výkony jsou natolik mizerné,   že by se za ně nemusel   stydět kdejaký Jouda z   ulice.
O zvláštních   efektech je škoda povídat.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Sama doma (1998) [TV pořad]

12:30 - 14:00

74 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

ČT2 - Prvních 72 hodin druhé světové...

13:15 - 14:00

29 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

13:40 - 14:40

4 minut již uběhlo
56 minut zbývá do konce

Prima - Návrat komisaře Rexe (2008) [T...

13:20 - 14:25

24 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Sarah Hart

Hart Sarah

Mammon and the Archer

Mammon and the Archer

Naposled navštívené:
Sarah Hart

Hart Sarah

Mammon and the Archer

Mammon and the Archer