Zari
ohodnotit

Pekelná noc

Hell Night

Žánr:
Rok:
1981
Délka:
101 minut

Komentáře k filmu Pekelná noc

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
martin.stusak.9
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.4.2024
Strašidelný dům je jedním   z nejvděčnějších témat   hororového žánru, což   platí i dnes. Příběh   dalšího takového filmu   zahrnuje zkoušku odvahy v   podobě přenocování ve   starém opuštěném domě   poté, co si nocležníci   vyslechnou strašidelnou   legendu o původním obyvateli   domu. Znalcům hororů je již   nyní jasné, co bude   následovat. Marketingově se   na film láká přítomností   Lindy Blair, což je zjevně   ovlivněno jejím slavným   filmem „Vymítač ďábla   (1973), i když ve své roli   není zrovna středem   pozornosti. Důvodem je   zřejmě průměrnost celého   filmového konceptu, který   nepřináší ani napětí,   ani strach. Přízračná   tajemnost nenaplňuje svou   sílu ovládnout divákův   zájem o celý děj všech   podivných událostí v domě.   A zvláště u slasheru je to   chyba ne zrovna malá. Možná   je to i nostalgickou   atmosférou a především   zubem času, avšak jako   obyčejný odpočinkový   mysteriózní film ještě   stále dokáže vytvořit   nenáročný filmový   zážitek. Jen od toho   nečekat příliš mnoho.
marci22
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 26.12.2013
Ta délka filmu vážně dost   uškodila, protože se díky   ní dostavuje nehorázná nuda   a některé scény jsou   protahované až k   nekoukatelnosti. Atmosféra a   napětí dokopy žádné a   vraždy dosti slabé, je jich   málo a většinou mimo   záběr. Aspoň potěší   docela hrající herci a pro   fanoušky Lindy Blair je   nejspíš tento film   povinností. Jinak nápad s   přenocováním ve   strašidelném domě je   skvělý, bohužel špatně   zpracovaný. Příště by to   chtělo kratší stopáž,   když ne víc vražd tak   alespoň lépe natočené   vraždy a rozhodně více   napětí.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama