Zari
ohodnotit

Pařba na třetí

The Hangover Part III.

Další název:
Vo štvorici po opici 3 (SK); Hangover 3
Žánr:
Rok:
2013
Délka:
96 minut
Premiéra v ČR:
30.5.2013
„Epický závěr trilogie Pařba ve Vegas a Pařba v Bangkoku“
Popis / Obsah / Info k filmu Pařba na třetí
Jsou to už dva roky. Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms) a Doug (Justin Bartha) žijí poklidně ve svých domovech. Tetování byla odstraněna laserem, rejstřík vymazán. Poslední zprávy o magnetu na pohromy Lesliem Chowovi (Ken Jeong) mluvily o tom, že byl uvržen do thajského vězení.
Jediný nespokojený člen Vlčí smečky je Alan (Zach Galifianakis). Tato černá ovce party stále postrádá smysl života. Zahodil své léky a ve velkém stylu se řídí svými přirozenými instinkty, což znamená odbourání jakýchkoliv mezí, filtrů a soudnosti - dokud ho nakonec osobní krize nepřinutí vyhledat pomoc, kterou tak potřebuje. A kdo jiný, než jeho tři nejlepší kamarádi, by měli dohlédnout na to, aby podnikl první krok.

Tentokrát nebude žádné loučení se svobodou, ani žádná svatba. Co by se tak asi mohlo zvrtnout? Ale když Vlčí smečka vyrazí na cestu, může se stát cokoliv. „Pařba na třetí" je epickým vyvrcholením jedinečné odysey sebedestruktivního chaosu a chybných rozhodnutí, ve které kluci musí dokončit započaté dílo - vrátit se tam, kde to všechno začalo: do Las Vegas. Tak či onak... Všechno začíná a končí právě tady!

Zdroj: HBO Europe
Vysílání: dabing
Premiéra: 21.09.2014 HBO


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Pařba na třetí
o dalších dvou letech zakončil režisér Todd Phillips velmi úspěšnou trilogii divokých kámošských komedií o tzv. Vlčí smečce, trojici kamarádů, kterou do maléru vždy přivede lehce mentálně retardovaný švagr jednoho z nich, Alan. Na rozdíl od předchozích dílů, Pařby ve Vegas (FP 8/2009) a její takřka kopie Pařba v Bangkoku (FP 8/2011) se Pařba na třetí neodehrává těsně před svatbou a postavy netrpí kocovinou a ztrátou paměti. Problémy všem způsobí nevyzpytatelný pan Chow, který uprchl z vězení. Americký gangster Marshall, který s ním má nevyřízené účty, po Vlčí smečce požaduje, aby Číňana našla a dovedla k němu. Jinak hrozí zabitím jednoho z nich. Následuje dobrodružství, lemované různě povedenými humornými situacemi, jejichž cynický až parodický styl se o něco odlišuje od prvních dvou titulů. Snímek více odpovídá žánru kriminální komedie a obsahuje méně vulgarit i méně excentrických výstřelků. Vulgární a oplzlý humor, známý z Pařby ve Vegas, připomenou až „vstupy“ mezi závěrečnými titulky.
–ivp-, Filmový přehled 2013/8


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Pařba na třetí
Snímek „Pařba na třetí“ je třetí a poslední film komediální série režiséra Todda Phillipse, produkované společnostmi Warner Bros. Pictures a Legendary Pictures.

Tentokrát nebude žádná svatba. Nebude ani žádná rozlučka se svobodou. Co by se tedy mohlo pokazit? Film „Pařba na třetí“ znovu spojil Bradleyho Coopera, Eda Helmse, Zacha Galifianakise a Justina Barthu v roli Phila, Stu, Alana a Douga. Do hereckého týmu se znovu vrací také Ken Jeong jako Mr. Chow, Heather Graham jako Jade, a Jeffrey Tambor jako Alanův otec Sid. K hvězdnému týmu se navíc nově přidal i John Goodman.
Warner Bros. CZ


oficiální text distributora

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Pařba v Bangkoku (2011)

 Pařba v Bangkoku (2011)
Pařba v Bangkoku n
The Hangover Part II
Žánr: komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Todd Phillips

(pokračování)

Pařba ve Vegas (2009)

 Pařba ve Vegas (2009)
Pařba ve Vegas n
The Hangover
Žánr: komedie
Země: Spojené státy americké / Spolková republika Německo
Režie: Todd Phillips

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Na forbíně TM (2012) [TV pořad...

00:25 - 01:10

30 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

ČT2 - Mořští vlci (1980)

00:20 - 02:15

35 minut již uběhlo
80 minut zbývá do konce

NOVA - Kluk od vedle (2015)

00:55 - 02:45

0 minut již uběhlo
110 minut zbývá do konce

Prima - Dech života (1987)

00:30 - 03:25

25 minut již uběhlo
150 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Thunder in Carolina

Thunder in Carolina
Thunder in Carolina

Naposled navštívené:
Thunder in Carolina

Thunder in Carolina
Thunder in Carolina