reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Paní Morálka kráčí městem

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67% (20 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.11.2008
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.9.2008
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.2.2010
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
9.8.2009
georginaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.12.2008
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.8.2006
Misantrop
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
13.12.2012
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.1.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.1.2018
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.9.2007
michal33
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2008
Elementik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.4.2007
stanley52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.3.2015
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.11.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.5.2010
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.2.2009
skukum
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.3.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.7.2009
marketastudnickova
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.9.2011
Marthos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.1.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih6146minih6146Děti ráje (1945) 
Les enfants du paradis n
minih4873minih4873Bylo nás deset (1963) 
n
minih81239minih81239Rubín má barvu krve (1989) [TV inscenace] 
Rubín má barvu krve n
minih30643minih30643Můj strýc Benjamin (1969) 
Mon oncle Benjamin n
minih33050minih33050Sváko Ragan (1976) [TV minisérie] 
n
minih66949minih66949Alvin a Chipmunkové 3 (2011) 
Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked n
minih4999minih4999Cementová zahrada (1992) 
The Cement Garden n
minih19327minih19327Sólo pro dva (1984) 
All of Me n
minih89516minih89516Shotgun (1955) 
Shotgun n
minih31673minih31673Sex ve městě (1998) [TV seriál] 
Sex and the City n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67 %
8   - argenson
7   - clara.bow
6   - hvezdyn
4   - M.A.G.
7   - georginaa
7   - Serpentina
2   - Misantrop
7   - REKBRIT
7   - melakara
6   - Faye
7   - michal33
8   - Elementik
10 - stanley52
8   - oulisna
6   - rosta12
6   - Area
7   - skukum
7   - tvo
7   - marketastu
7   - Marthos

TV Program

ČT1 - Bydlení je hra (2004) [TV cykl...

04:05 - 04:30

3 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

ČT2 - Smíření nad Odrou

03:45 - 04:10

23 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Atentát (2015) [TV seriál]

03:20 - 04:30

48 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

Prima - 13 duchů (2001)

04:05 - 04:59

3 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150233
Osobností: 632987
Fotografií: 573553
Plakátů: 272349
Obsahů a biografií: 138099

Poslední komentáře

OUTsideři (2014)

Skvělý film

OUTsideři
I když je film na okraji   diváckého zájmu pro svůj   komplikovaný námět,   rozhodně stojí za   shlédnutí pro svůj   odlehčený komediální více >

Autor: Didinka | Hodnocení: 9 / 10

44 minut: Přestřelka v severním ...

PROCESOR!

44 minut: Přestřelka v severním Hollywoodu
Že policajti v Hollywoodu   dávají jenom pokuty za   špatný parkování, měl   zřejmě ukázat, tento   „polo dokument“. Film prý   vychází ze více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 1 / 10

Temný příliv (2012)

Temný příliv
Halle Berry je fakt expertka   na "kvalitní" filmy. Zlatou   malinu obdržela právem. Hned   v prvním záběru je naprosto   jasné, co se stane a co více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Večírek pro liché (1980) [TV ins...

Večírek pro liché
Ne zrovna zajímavá   hříčka, ale furt lepší   než drátem do oka. Pobaví   se jak kdo. U mne to bylo tak   napůl.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Když má svátek Dominika (1967)

Když má svátek Dominika
Když jsou tam dospělí, tak   je to legrace, ale jinak je to   děs běs. Ovšem, s pěknou   písničkou. Jednou. Dvacet   hlavně panu Menšíkovi, ale   i dalším dospělým.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.17/0.131