Zari
ohodnotit

Pán převleků

The Master of Disguise

Další název:
Majster premeny (SK)
Žánr:
Rok:
2002
Délka:
77 minut
„Tisíc tváří a žádná stopa.“
Popis / Obsah / Info k filmu Pán převleků
Rodina Disguiseyovcov má vydareného potomka... Pistachia (Dana Carvey). V jednej minúte je schopný stať sa starou dámou, vzápätí korytnačkou. Človek sa ani nenazdá a je z neho prezident... Ale kým je v skutočnosti? Majster v prezliekaní!

Pistachio Disguisey je čašníkom jemných mravov a jeho život je jedna veľká zmena. Jedného dňa unesie zločinec Devlin Bowman (Brent Spiner) uniesol Pistachiových rodičov a núti jeho otca Fabrizzia, aby kradol vzácne klenoty po celom svete. Pistachio sa ich rozhodne zachrániť, ale nevie ako. Starý otec mu prezradí rodinné tajomstvo – že je dedičom druhej línie majstrov v prezliekaní. Pistachio sa rýchlo zdokonalí v tomto starom umení a s pomocou sexi asistentky a zázračných predmetov sa môže pustiť do záchrany svojich rodičov...

Zdroj: Markíza


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Pán převleků
Hlavním hrdinou komedie je mladý potomek rodiny Disguislyů, Pistacio (Dana Carvey). Mladík pracuje v restauraci svého otce Fabrizzia (James Brolin). Otec je unesen zločinným Devlinem Bowmanem, který po něm požaduje, aby pro něho ukradl nejvzácnější relikvie a poklady světa. Fabrizzio je totiž slavným mistrem v měnění podoby pomocí převleků. Toto umění se dědilo v jejich rodině již staletí.

Nyní je na Pistaciovi, aby otci pomohl. Objeví se jeho děda (Harold Gould), který mu nejprve vyjeví tajemství rodu a potom ho zaučí v umění změnit podobu. Pistacio pátrá po otcově osudu za pomoci zázračných předmětů a také krásné asistentky Dexter (Jennifer Espositová), do které se okamžitě zamiluje. Pomocí triků a převleků objeví Devlina a otce osvobodí i za pomoci dědy, který se objeví v pravou chvíli.


Autor: curil

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Zajímavosti z regionů

05:30 - 05:59

28 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

ČT2 - --

05:45 - 05:59

13 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

NOVA - Snídaně s Novou (1994) [TV poř...

05:55 - 08:35

3 minut již uběhlo
157 minut zbývá do konce

Prima - Nový den (2020) [TV pořad]

05:55 - 05:59

3 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Jiřina Štěpničková

Štěpničková Jiřina

Beatrice de Borg

de Borg Beatrice

Naposled navštívené:
Jiřina Štěpničková

Štěpničková Jiřina

Beatrice de Borg

de Borg Beatrice