Pán převleků (2002)

Pán převleků (The Master of Disguise)
54.1 %
 
 

The Master of Disguise

Další název: Majster premeny (SK)

    Žánr: komedie
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 77 min.
„Tisíc tváří a žádná stopa.“
Rodina Disguiseyovcov má vydareného potomka... Pistachia (Dana Carvey). V jednej minúte je schopný stať sa starou dámou, vzápätí korytnačkou. Človek sa ani nenazdá a je z neho prezident... Ale kým je v skutočnosti? Majster v prezliekaní!

Pistachio Disguisey je čašníkom jemných mravov a jeho život je jedna veľká zmena. Jedného dňa unesie zločinec Devlin Bowman (Brent Spiner) uniesol Pistachiových rodičov a núti jeho otca Fabrizzia, aby kradol vzácne klenoty po celom svete. Pistachio sa ich rozhodne zachrániť, ale nevie ako. Starý otec mu prezradí rodinné tajomstvo – že je dedičom druhej línie majstrov v prezliekaní. Pistachio sa rýchlo zdokonalí v tomto starom umení a s pomocou sexi asistentky a zázračných predmetov sa môže pustiť do záchrany svojich rodičov...

Zdroj: Markíza

režie:
Perry Andelin Blake
 
 
hraje:
Dana Carvey (Pistachio Disguisey), Jennifer Esposito (Jennifer Bakerová), Brent Spiner (Devlin Bowman), James Brolin (Fabbrizio Disguisey), Al Goto (bojovník ninja), Jesse Ventura (sám sebe), Edie McClurg, Maria Canals-Barrera (Sophia), Michael Bailey Smith, Vincent Riverside, Naya Rivera (Captain America Kid), Jessica Lee Keller (tanečnice), Patricia De Leon (servírka), Stuart Quan (ninja)
 
 
scénář:
Dana Carvey, Harris Goldberg
 
 
hudba:
Vangelis
 
 
zpěv:
Destiny's Child ("Happy Face")
 
 
producent:
Adam Sandler
 
 
kaskadér:
Nicole Randall, Al Goto, Cody Weselis, Jesse V. Johnson, Pee Wee Piemonte
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.